Dvigala in dvižne naprave | O-TECH, Proizvodnja dvigalnih naprav, Kevin Ožinger s.p. | PONUDBA tipi-top.si


Lastna proizvodnja in montaža; Tovornih dvigal, Malotovornih dvigal, Hišnih dvigal, Osebnih dvigal, Invalidskih dvigal, Dvižnih miz (platform) in ostale dvigalne tehnike..
Dvigala in dvižne naprave - tipi-top.si


Dvigala in dvižne napraveDvigala-in-dvižne-naprave-2022-01-18-08-42-44.JPG
Dvigala in dvižne napraveDvigala-in-dvižne-naprave-2022-01-18-08-44-55.jpgDvigala in dvižne napraveDvigala-in-dvižne-naprave-2022-01-18-08-45-55.JPG

Dvigala in dvižne naprave

O-TECH, Proizvodnja dvigalnih naprav, Kevin Ožinger s.p. - Delujemo na področju: zasavska, podravska, posavska, osrednjeslovenska, savinjska, jugovzhodna, goriška, primorsko-notranjska, obalno-kraška, koroška, pomurska, gorenjska SlovenijaLastna proizvodnja in montaža; Tovornih dvigal, Malotovornih dvigal, Hišnih dvigal, Osebnih dvigal, Invalidskih dvigal, Dvižnih miz (platform) in ostale dvigalne tehnike.


Dvigala in dvižne naprave

Dvigala in dvižne naprave

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Dvigala in dvižne naprave | O-TECH, Proizvodnja dvigalnih naprav, Kevin Ožinger s.p. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Dvigala in dvižne naprave | O-TECH, Proizvodnja dvigalnih naprav, Kevin Ožinger s.p. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.