Dimnikarstvo Dimko d o o | Dimnikarstvo Dimko, d. o. o. | PONUDBA tipi-top.si


O nas
Družba Dimnikarstvo Dimko, d. o.
Dimnikarstvo Dimko d o o - tipi-top.si


Dimnikarstvo Dimko d o oDimnikarstvo-Dimko-d-o-o-2021-11-22-02-37-35.png

Dimnikarstvo Dimko d o o

Dimnikarstvo Dimko, d. o. o. - Delujemo na področju: jugovzhodna, pomurska, obalno-kraška, primorsko-notranjska, podravska, gorenjska, savinjska, koroška, posavska, goriška, zasavska, osrednjeslovenska SlovenijaO nas
Družba Dimnikarstvo Dimko, d. o. o., je družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1991.

Naše sodelovanje z uporabniki kurilnih naprav je strokovno, kakovostno in prijazno. V podjetju skrbimo za stalno strokovno izpopolnjevanje in izobraževanje zaposlenih.

Svojemu delu smo predani, saj je naš moto, da je čist zrak osnova za življenje, zato ga želimo takšnega tudi ohraniti.


Dimnikarstvo Dimko d o o

Dimnikarstvo Dimko d o o

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Dimnikarstvo Dimko d o o | Dimnikarstvo Dimko, d. o. o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Dimnikarstvo Dimko d o o | Dimnikarstvo Dimko, d. o. o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.