Digitalni marketing | W3B d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Ekipa
Brez dobre ekipe ni uspešnega projekta. Imamo ekipo strokovnjakov z različnih področij.
Digitalni marketing - tipi-top.si


Digitalni marketingDigitalni-marketing-2021-12-03-09-38-46.png

Digitalni marketing

W3B d.o.o. - Delujemo na področju: obalno-kraška, osrednjeslovenska, goriška, koroška, zasavska, primorsko-notranjska, gorenjska, jugovzhodna, podravska, pomurska, posavska, savinjska SlovenijaEkipa
Brez dobre ekipe ni uspešnega projekta. Imamo ekipo strokovnjakov z različnih področij. S kombinacijo njihovih znanj in izkušenj lahko vsakemu projektu zagotovimo uspešnost.

Vodenje
Za komunikacijo z naročniki in vodenje projektov v operativi skrbiva Denis Jakin in Maja Šorli Jakin. Skrbela bova za to, da bo vse potekalo tako, kot mora.

Znanje
Nihče ne ve vsega. V ekipi se vsak dan naučimo nekaj novega od sodelavcev, naročnikov, poslovnih partnerjev in z udeležbo na izobraževanjih, seminarjih in drugih poslovnih dogodkih.

Rezultati
Digitalni marketing je merljiv do zadnjega centa. Ne ugibamo, ampak testiramo. Rezultate merimo in aktivnosti prilagajamo sproti. O rezultatih poročamo transparentno in natančno. Prinašamo rezultate!


Digitalni marketing

Digitalni marketing

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Digitalni marketing | W3B d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Digitalni marketing | W3B d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386