Delo na objektih in izven njih | M&B gradbenistvo Miha Ferhatovic s.p. | PONUDBA tipi-top.si


Smo mlado ambiciozno podjetje, ki stremi k vedno boljsimi resitvami. Vedno iscemo kaj novega in boljsega, kar nas loci od ostalih izvajalcev.
Delo na objektih in izven njih - tipi-top.si


Delo na objektih in izven njihDelo-na-objektih-in-izven-njih-2021-05-09-01-54-00.jpeg
Delo na objektih in izven njihDelo-na-objektih-in-izven-njih-2021-05-09-01-55-13.jpeg

Delo na objektih in izven njih

M&B gradbenistvo Miha Ferhatovic s.p. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska, savinjska, gorenjska, koroška, obalno-kraška, goriška, primorsko-notranjska, zasavska, posavska, jugovzhodna, podravska SlovenijaSmo mlado ambiciozno podjetje, ki stremi k vedno boljsimi resitvami. Vedno iscemo kaj novega in boljsega, kar nas loci od ostalih izvajalcev. Izvajamo vse, kar se tice obnove notranjih prostorov in vse, kar se tice zunanjih del. Izvajamo prav tako rusitve, izkope z bagerjem in rocne izkope. Ce vas zanima nasa ponudba, vabljeni, da nam oddate povprasevanje na nas email: renovacije.izkopi@gmail.com


Delo na objektih in izven njih

Delo na objektih in izven njih

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Delo na objektih in izven njih | M&B gradbenistvo Miha Ferhatovic s.p. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Delo na objektih in izven njih | M&B gradbenistvo Miha Ferhatovic s.p. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386