Davčno svetovanje | IK SVETOVANJE d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

Skrbno načrtovana davčna politika podjetja lahko ustvari velike davčne prihranke, zato je davčni vidik vsake poslovne transakcije še kako pomemben.


DAVČNO IN POSLOVNO SVETOVANJE
Davčni svetovalci s celovitim pristopom optimiramo vaše davčne obveznosti.

ponudbe
Davčno svetovanje - tipi-top.si


Davčno svetovanjeDavčno-svetovanje-2021-12-14-11-49-27.jpg

Davčno svetovanje

IK SVETOVANJE d.o.o. - Delujemo na področju: podravska, obalno-kraška, posavska, osrednjeslovenska, koroška, jugovzhodna, pomurska, savinjska, primorsko-notranjska, zasavska, gorenjska, goriška SlovenijaSkrbno načrtovana davčna politika podjetja lahko ustvari velike davčne prihranke, zato je davčni vidik vsake poslovne transakcije še kako pomemben.


DAVČNO IN POSLOVNO SVETOVANJE
Davčni svetovalci s celovitim pristopom optimiramo vaše davčne obveznosti. Skozi leto planiramo in implementiramo strategije, ki zmanjšujejo davčno izpostavljenost in izboljšujejo donosnost. Naši davčni strokovnjaki so na tekočem z vedno se spreminjajočimi kompleksnimi pravili davčne zakonodaje. S strankami polno sodelujemo pri načrtovanju davčnih rešitev in jih pomagamo voditi po pravi poti do uspeha. Pri morebitni davčni kontroli smo v vašem imenu prisotni pri celotnem postopku. Z našim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami z davčnimi pregledi zagotavljamo najboljši izid za vaše podjetje.

Našo celotno storitev dopolnjujemo z osebnim pristopom do vsakega poslovnega partnerja. Vaš sogovornik bo strokovnjak, ne samo na splošnem področju računovodstva in z davki povezanih rešitev, ampak bo popolnoma seznanjen z vami, vašim podjetjem ter posebnostim poslovanja.


PREVENTIVNI DAVČNI PREGLEDI
Naši davčni svetovalci vam lahko opravijo tudi preventivni davčni pregled. Preventivni davčni pregled je je pregled kompletnega poslovanja s področja vseh davkov na podoben način, kot bi ga opravil davčni inšpektor.

Zaupajte zanesljivemu partnerju z več kot 25 letnimi izkušnjami. Računovodsko svetovanje - za dobre poslovne rezultate potrebujete urejeno računovodstvo, prave davčne nasvete in izobražen kader. Online osebno svetovanje
Za dobre poslovne rezultate potrebujete
urejeno računovodstvo, prave davčne
nasvete in izobražen kader.
Preventivni davčni pregled zajema:

preventivni pregled dokumentacije, ki se nanaša na pravilno izpolnjevanje davčnih obveznosti,
izdelava pisnega poročila o opravljenem pregledu,
izdelava predlogov za odpravo pomanjkljivosti in nepravilnosti, s katerimi lahko zmanjšate davčna tveganja v vašem podjetju,
ustna obravnava ugotovitev z vodilnimi delavci podjetja.
Na željo poslovnega partnerja opravimo preventivni davčni pregled tudi ob začetku našega sodelovanja.


DODATNE STORITVE

priprava izvršb,
priprava opominov,
obračunavanje obresti,
prijava potreb po delavcih in prijava delavcev v zavarovanje,
odjava delavcev,
priprava medletnih poročil za zunanje uporabnike,
računovodja pri stranki v pisarni,
pomoč pri kadrovskih vprašanjih,
pomoč pri pridobivanju finančnih sredstev, tudi nepovratnih,
priprava investicijskih programov, poslovnih načrtov,
prevzem in dostava dokumentov preko našega zanesljivega kurirja,
pravna pomoč, tudi pomoč pri združitvah, pripojitvah podjetij, s.p.-jev, ustanovitve podjetij,
notarske storitve,
revizija poslovanja z mnenjem pooblaščenega revizorja,
cenitve podjetij,
registracija sedeža vašega podjetja na naslovu naše poslovalnice.


Davčno svetovanje

Davčno svetovanje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Davčno svetovanje | IK SVETOVANJE d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Davčno svetovanje | IK SVETOVANJE d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam