DIMNIKI | Klin d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

Dimnik je naprava, katere funkcija je odvajanje dimnih plinov (dima) iz kotlov, peči ali ognjišč v zunanjo atmosfero. Glavna pogoja za dober dimnik sta nemoten tok dimnega plina-dober vlek ter vodotesnost dimnika.

ponudbe
DIMNIKI - tipi-top.si


žličko-konopljič.si/žličko-konopljič.si.jpg Piškotki 76 6
DIMNIKIDIMNIKI-2021-05-07-06-44-43.jpg

DIMNIKI

Klin d.o.o. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska, jugovzhodna SlovenijaDimnik je naprava, katere funkcija je odvajanje dimnih plinov (dima) iz kotlov, peči ali ognjišč v zunanjo atmosfero. Glavna pogoja za dober dimnik sta nemoten tok dimnega plina-dober vlek ter vodotesnost dimnika. Slab vlek povzroči slabše izgorevanje, izkoristek, večjo porabo in onesnaževanje. V primeru slabe vodotesnosti iz dimnika uhaja voda, ki nastane zaradi kondenziranja in padavin.

Prednosti inox dimnikov v primerjavi z ostalimi nekovinskimi dimniki:

Vodotesnost dimnika,
Dimnik se hitreje segreje na delovno temperaturo, kar vpliva na boljše izgorevanje, na minimalno kondenziranje dimnega plina, manj težav pri zagonu peči, manjše onesnaževanje okolja
Enostavnejše čiščenje dimnika (V določenih primerih čiščenje dimnika ni potrebno)
Hitrejša montaža ali sanacija dimnika
Finančno ugodnejša postavitev dimnika
Pogosta vprašanja
Kakšne težave se lahko pojavijo v povezavi z dimniškim sistemom?
V splošnem sta vzroka za vse težave nevodotesnost in slab vlek dimnika.

Zakaj je pomembna vodotesnost dimniškega sistema?
V primeru slabega dimnika lahko kondenzirani dimni plini (voda) ali deževnica prehaja iz dimnika in omoči stene bivalnega prostora.

Zakaj se v dimniškem sistemu pojavi kondenz?
Dimni plini se pri toku skozi dimnik ohlajajo, zato pride do kondenzacije.

Če imate kakršno koli vprašanje nam pišite na elektronski naslov in z veseljem vam bomo odgovorili.


DIMNIKI

DIMNIKI

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
DIMNIKI | Klin d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!


Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - DIMNIKI | Klin d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam