DEKORATIVNI KAMEN | AJAK d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

Vaše življenje povezujemo z udobnimi prostori
Naravni dekorativni kamen je okolju prijazen produkt in daje pridih naravne lepote in elegance. Vašemu prostoru bo dal novo svežino in izboljšal kakovost bivanja.

ponudbe
DEKORATIVNI KAMEN - tipi-top.si


DEKORATIVNI KAMENDEKORATIVNI-KAMEN-2021-05-10-09-46-30.jpg

DEKORATIVNI KAMEN

AJAK d.o.o. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaVaše življenje povezujemo z udobnimi prostori
Naravni dekorativni kamen je okolju prijazen produkt in daje pridih naravne lepote in elegance. Vašemu prostoru bo dal novo svežino in izboljšal kakovost bivanja. Ima močan vizualni učinek in s svojimi nepravilnimi oblikami privlači pozornost.

Uporablja se za dekoracijo notranjih ali zunanjih prostorov. V notranjih prostorih največkrat krasi kamine ali pa se uporabi kot obloga sten, stebrov, kopalnic, bazenov. Zunaj pa je vedno bolj pogosto obloga cokla, zunanjih sten, škarp, zunanjih kaminov ipd.

PREDNOSTI stenskih oblog iz naravnega kamna: enostavna in predvsem hitra montaža, naravni izgled, ki je vedno moderen, pestra paleta možnosti uporabe, primeren za notranjo in zunanjo uporabo…


DEKORATIVNI KAMEN

DEKORATIVNI KAMEN

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
DEKORATIVNI KAMEN | AJAK d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - DEKORATIVNI KAMEN | AJAK d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam