Centralno prezračevanje | Alen Ferš s.p. | PONUDBA tipi-top.si

Naša primarna dejavnost je vgradnja lokalnega prezračevanja, zato bomo vgradnjo izvedli strokovno in ugodno.
Prezračevanje FERAL, Alen Ferš s.

ponudbe
Centralno prezračevanje - tipi-top.si


Centralno prezračevanjeCentralno-prezračevanje-2021-09-04-12-05-32.jpg

Centralno prezračevanje

Alen Ferš s.p. - Delujemo na področju: pomurska, zasavska, obalno-kraška, podravska, savinjska, koroška, jugovzhodna, primorsko-notranjska, osrednjeslovenska, gorenjska, posavska, goriška SlovenijaNaša primarna dejavnost je vgradnja lokalnega prezračevanja, zato bomo vgradnjo izvedli strokovno in ugodno.
Prezračevanje FERAL, Alen Ferš s.p. s sedežem Draženci 48d, 2288 Hajdina se je specializiralo za vgradnjo lokalnega prezračevanja, ker smatramo, da le s postavitvijo ene dejavnosti v ospredje zagotovimo za stranke optimalno svetovanje in posledično temu pravilno izbiro vgrajenih naprav, glede na potrebe, ki bodo služile namenu še vrsto let.

Odlikuje nas strokovnost, zanesljivost, individualni pristop, poprodajna dostopnost in skrb za kupca.

Rekuperacija je rešitev proti vlagi, plesni, povišani vrednosti CO2 in Radona v vašem domu
Rekuperacija je postala nuja, ko v hišo oziroma stanovanje vgradimo sodobna zrakotesna okna in vrata, prostor zatesnimo do te mere, da se v njem začne prekomerno zadrževati slab, zatohel in vlažen zrak. Posledice so plesen na stenah in oknih, slabše počutje in tveganje za nastanek obolenja dihal, kot so astma in razne alergije. Zaskrbljujoča je povišana vrednost CO2 in Radona v prostoru, ki sta glavna krivca za slabo počutje in predvsem zdravje. Kljub zračenju z odpiranjem oken le tega težko nadomeščamo s svežim zrakom, saj bi za učinkovito prezračevanje to morali ponavljati minimalno vsake dve uri. Prav tako pri zračenju v prostor dovajamo pozimi bistveno nižjo in poleti bistveno višjo temperaturo. Rešitev je aktivno prezračevanje z rekuperacijo.
Po navadi smo ljudje naravnani tako, da nas zaskrbi tisto, kar vidimo. To je npr. vlaga na oknih ob zunanjih temperaturah pod 5 stopinj celzija (odvisno od kvalitete zasteklitve oken, vlažnosti, temperature v prostoru itn.) in pojav plesni navadno na zunanjih stenah in stropovih. Pogosto pa se ne vprašamo, kaj se kopiči v zraku našega bivalnega doma. Skoraj vse, kar imamo doma izloča, strupene pline. Naj naštejemo nekaj največjih onesnaževalcev zraka v vašem domu. To so laminat, lak na parketu, vso pohištvo, ves PVC material.

Zrak pa poslabšujemo tudi ljudje, ki se nahajamo v prostoru, saj z dihanjem porabljamo kisik in izdihujemo ogljikov dioksid. Vse te strupene pline moramo odstraniti iz prostora z prezračevanjem in vanj dovesti svež in čist zrak. Za prezračevanje lahko poskrbimo sami z ročnim odpiranjem oken pri čemer dobimo v prostor tudi vse delce iz zunanjosti ali z aktivnim centralnim ali lokalnim prezračevanjem, ki nam prefiltrira vstopni zrak od zunaj.


Centralno prezračevanje

Centralno prezračevanje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Centralno prezračevanje | Alen Ferš s.p. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Centralno prezračevanje | Alen Ferš s.p. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam