Centralni sesalni sistemi in prezračevanje | PONUDBA tipi-top.si


Centralni sesalni sistemi

Cevni centralni sesalni sistemi nam zagotavljajo popolno čistočo v prostoru, tiho delovanje, ekonomičnost, varnost in preprosto uporabo.

Sesalna enota je nameščena v pomožnem prostoru (klet, kurilnica, garaža), kjer je priključena na cevno omrežje.
Centralni sesalni sistemi in prezračevanje - tipi-top.si


Centralni sesalni sistemi in prezračevanjeCentralni-sesalni-sistemi-in-prezračevanje-2021-06-04-11-50-06.png

Centralni sesalni sistemi in prezračevanje

- Delujemo na področju: gorenjska, osrednjeslovenska SlovenijaCentralni sesalni sistemi

Cevni centralni sesalni sistemi nam zagotavljajo popolno čistočo v prostoru, tiho delovanje, ekonomičnost, varnost in preprosto uporabo.

Sesalna enota je nameščena v pomožnem prostoru (klet, kurilnica, garaža), kjer je priključena na cevno omrežje. V objektu so razporejene vtičnice, kamor se priključi gibljiva cev z nastavki. Razvod cevi in priključnih mest se predvidi pri načrtovanju novogradnje in izvede v času vgraditve ostalih inštalacij. Pri obstoječih objektih je izvedba največkrat nadometna.
Prezračevanje

Prezračevanje z rekuperacijo odpadne toplote

Dnevno vdihnemo in izdihnemo ok. 20.000 litrov zraka. Ker preživimo 90% časa v zaprtih prostorih, je kakovost zraka odločilnega pomena za naše zdravje. Novogradnje z dobro toplotno izolacijo in tesnjenjem ne omogočajo več naravnega prezračevanja. Zrak je nasičen s škodljivimi snovmi, ki izhlapevajo iz preprog, pohištva in od prebivalcev. Posledici velike vlage v prostorih sta plesen in razmnoževanje bakterij, zato je bivanje v takih prostorih nezdravo (alergije, glavoboli...). Prezračevalni sistemi zagotavljajo 94% prenos toplote iz odpadnega zraka v dovajan sveži zrak. S tem občutno zmanjšamo stroške ogrevanja. Zato je prisilno prezračevanje s filtracijo vhodnega zraka in rekuperacijo odpadne toplote prej nujnost kot pa luksuz.


Centralni sesalni sistemi in prezračevanje

Centralni sesalni sistemi in prezračevanje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Centralni sesalni sistemi in prezračevanje | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Centralni sesalni sistemi in prezračevanje | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.