Catering restavracija | PONUDBA tipi-top.si

Catering je umetnost priprave in postrežbe hrane, je celostna organizacija dogodka. Pogostitve, pripravo hrane in pomoč pri organizaciji dogodkov izvajamo pod imenom Elite catering.

ponudbe
Catering restavracija - tipi-top.si


Catering restavracijaCatering-restavracija-2021-04-09-10-55-32.jpg

Catering restavracija

- Delujemo na področju: podravska, savinjska, pomurska, koroška SlovenijaCatering je umetnost priprave in postrežbe hrane, je celostna organizacija dogodka. Pogostitve, pripravo hrane in pomoč pri organizaciji dogodkov izvajamo pod imenom Elite catering.

Naše vodilo je, da poskrbimo za enkraten dogodek, poln gurmanskih užitkov ter hkrati zagotovimo dobro počutje in zadovoljstvo vaših gostov.

Elite Catering sestavlja mlada in kreativna ekipa, ki je svoje znanje in izkušnje pridobivala že na največjih pogostitvah po Sloveniji.

Priskrbimo hrano, ki so jo želite! Za vas lahko uredimo tako tople kot hladne jedi. Vse od kanapejev, fingerfoodov, do toplih obrokov.

Za vas na vaši lokaciji organiziramo:

Poslovne dogodke - Poslovna srečanja, otvoritve, letne zaključke , sprejeme, konference…
Zasebne dogodke - Poroke, rojstnodnevne zabave, domače vrtne zabave...


Catering restavracija

Catering restavracija

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Catering restavracija | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Catering restavracija | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam