Catering | SUPER GOSTINSKE STORITVE D.O.O. | PONUDBA tipi-top.si


Catering na poslovnih dogodkih
Catering pripravimo za vse vrste poslovnih dogodkov (protokolarna srečanja, poslovna srečanja, konference, seminarji, novinarske konference, rojstni dnevi, teambuildingi, novoletne zabave). Hrano vam pripravimo v naši SUPER kuhinji, ali pa poskrbimo za pripravo in postrežbo hrane na sami lokaciji.
Catering - tipi-top.si


gges-gradbenistvo.si/gges-gradbenistvo.si.jpg 36 73 gges.jpg
CateringCatering-2021-11-22-01-32-01.png

Catering

SUPER GOSTINSKE STORITVE D.O.O. - Delujemo na področju: koroška, obalno-kraška, goriška, zasavska, gorenjska, posavska, podravska, osrednjeslovenska, jugovzhodna, savinjska, primorsko-notranjska, pomurska SlovenijaCatering na poslovnih dogodkih
Catering pripravimo za vse vrste poslovnih dogodkov (protokolarna srečanja, poslovna srečanja, konference, seminarji, novinarske konference, rojstni dnevi, teambuildingi, novoletne zabave). Hrano vam pripravimo v naši SUPER kuhinji, ali pa poskrbimo za pripravo in postrežbo hrane na sami lokaciji. Poskrbimo tudi za celoten »fin« inventar.

Navdušujemo vas z bogato ponudbo raznovrstnih prigrizkov in izborom posebnih kanapejev, ki se dopolnjujejo še z ostalimi prigrizki. Poslovni dogodek se glede na vaše želje in potrebe nadaljuje z odmorom za kavo (coffee break), toplo predjedjo, glavno jedjo. Organiziramo vam lahko tudi »show cooking« s pripravo izvrstnih jedi pred obiskovalci dogodka. V primeru poslovne zabave pa vas založimo z bogatim izborom vin in penin slovenskih vinarjev (oz. se prilagodimo vašim željam), po potrebi vam priskrbimo coctail bar ter vrsto osvežilnih napitkov.

Catering na piknikih
Organiziramo vam poslovne ali privat piknike, dekoriramo vam izbrano lokacijo, pa naj bo v zaprtem prostoru ali v naravi. Z izborom piknik hrane zadovoljimo manjšo skupino ljudi, ali pa celotno korporacijo, ki organizira piknik za zaposlene. Spečemo vam kar vam srce poželi, od odojka, sača, žara, pa vse do odrtega kotlja. Pripravimo raznovrstne osvežilne solate, priloge in še in še. Poskrbimo da je piknik SUPER.

Catering na kulturnih dogodkih
Catering po riderju pripravimo za nastopajoče na koncertu, za premiero filma ali gledališke predstave, catering na modnih revijah, festivalih in takšnih in drugačnih zabavah. Poskrbimo, da uživate na dogodkih in se ne ukvarjate z njegovim potekom, pogostitev pa prepustite nam strokovnjakom. Catering je pomemben del dogodka in s primernim izborom catering storitev poskrbite, da pustite dober vtis.

Catering na mednarodnih dogodkih

Praviloma je pri mednarodnih dogodkih potrebno predstaviti posamezno vrsto kuhinje. Mi smo specializirani za vse vrste kuhinj, zelo radi pa pripravljamo tradicionalno slovensko hrano. Slovenijo in slovensko kulinariko smo pod blagovno znamko »Okusi Ljubljane« večkrat predstavljali, kjer smo uspeli našo malo državico predstavili kot raznoliko in kulinarično močno državo.

Catering je pomemben del dogodka in s primernim izborom catering storitev poskrbite, da pustite dober vtis.


Catering

Catering

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Catering | SUPER GOSTINSKE STORITVE D.O.O. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Catering | SUPER GOSTINSKE STORITVE D.O.O. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.