Catering | Štorman, gostinstvo in storitve, d.o.o | PONUDBA tipi-top.si


Z izkušnjami, prilagodljivostjo, strokovnim delom, sledenjem novostim ter usposobljenim kadrom lahko ustrežemo različnim pričakovanjem. Pripravimo Vam popolno storitev s pogostitveno opremo ter izbiro in skladnostjo jedi po vaših željah.
Catering - tipi-top.si


CateringCatering-2022-01-03-06-37-35.jpg

Catering

Štorman, gostinstvo in storitve, d.o.o - Delujemo na področju: jugovzhodna, koroška, primorsko-notranjska, goriška, pomurska, podravska, osrednjeslovenska, savinjska, zasavska, obalno-kraška, gorenjska, posavska SlovenijaZ izkušnjami, prilagodljivostjo, strokovnim delom, sledenjem novostim ter usposobljenim kadrom lahko ustrežemo različnim pričakovanjem. Pripravimo Vam popolno storitev s pogostitveno opremo ter izbiro in skladnostjo jedi po vaših željah.

Slavnostni banketi, poslovna in diplomatska srečanja, otvoritve, poročne slovesnosti, obletnice, prednovoletna srečanja, poslovni zajtrki, kosila in večerje, pogostitve ob kongresih, tiskovnih konferencah, rojstnodnevni pikniki, kosila ali večerje, za catering, postrežbo izven gostinskega lokala, pravzaprav ni omejitev – niti lokacijskih niti priložnostnih.
Kolikor je različnih priložnosti, toliko je različnih primernih pogostitev. Naj bosta hrana in pijača postreženi samo za odmor na konferenci ali bistvo druženja na rojstnodnevni zabavi, je dogodek, ki ga organizirate, priložnost, da svoje povabljence pogostite s primerno pripravljenim cateringom. In pri prav vseh dogodkih smo veseli in ponosni, da lahko sodelujemo z vami.
Catering team Štorman deluje že vrsto let in lahko z izkušnjami, prilagodljivostjo in iznajdljivostjo, poznavanjem posebnosti postrežbe na terenu, s strokovnim delom ter kadrom ustreže različnim željam naročnikov in se po potrebi hitro prilagodi prazničnem dogajanju.
Zagotovimo vam lahko popolno storitev: s pogostitveno opremo (gostinski drobni inventar, prostorska ureditev z inventarjem), z izbiro in skladnostjo posameznih menijev oziroma jedi, z izbiro vrhunskih vin ter seveda s skrbjo za odlično počutje organizatorjev in povabljenih gostov.
Pripravili smo nekaj primerov osnovne ponudbe catering storitev: pogostitev s hladno-toplim bifejem, hladnim bifejem, cocktail party in “finger food”. Komur je ljubša izbira posameznih jedi, smo pripravili tudi izbor finger food jedi, ki si jih po čisto svojih željah sestavi v meni.
Oglasite se in povejte svoje želje glede hrane, pijače, postrežbe, pogostitvenega prostora, opišite dogodek, premislite o tem, kaj imajo radi vaši gostje, da vam lahko pripravimo vam prilagojeno ponudbo.


Catering

Catering

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Catering | Štorman, gostinstvo in storitve, d.o.o | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Catering | Štorman, gostinstvo in storitve, d.o.o | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.