CNC razrez | PONUDBA tipi-top.si

CNC stroj za obdelavo lesa
V letu 2012 pa smo izpeljali še eno veliko investicijo: nabavo CNC stroja za obdelavo lesa. Prednost te investicije je precejšnja, saj najprej ostrešje ali objekt računalniško izrišemo, tako da stranka lahko že v naprej vidi izgled ostrešja kakor tudi kritino.

ponudbe
CNC razrez - tipi-top.si


CNC razrezCNC-razrez-2021-08-06-01-14-12.jpg

CNC razrez

- Delujemo na področju: jugovzhodna, posavska SlovenijaCNC stroj za obdelavo lesa
V letu 2012 pa smo izpeljali še eno veliko investicijo: nabavo CNC stroja za obdelavo lesa. Prednost te investicije je precejšnja, saj najprej ostrešje ali objekt računalniško izrišemo, tako da stranka lahko že v naprej vidi izgled ostrešja kakor tudi kritino. Na podlagi tega izrisa stroj razreže oziroma kroji ostrešje do potankosti (tudi hoblanje). Prednost tega je lažje in hitrejše sestavljanje in lepši izgled lesenih delov ostrešja ali objekta.
Izdelava ostrešja za hišo, garažo, cerkev, šolo
Do danes smo izdelali ostrešja že vse vrste objektov - stanovanjske hiše, garaže, stanovanjske bloke, vrstne hiše, samostani, cerkve, šole, kulturne ustanove, domove starejših občanov, proizvodne hale, mostove, kozolce, gospodarska poslopja, ute, pergole.


Za vaša naročila in dodatna vprašanja smo vam vedno na voljo
preko kontaktnega obrazca


CNC razrez

CNC razrez

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
CNC razrez | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - CNC razrez | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam