Boks za palete | PONUDBA tipi-top.si

Zaradi potreb dodatnega prostora za prazne palete smo sodelavci v podjetju Katern transport razvili inovativno rešitev – boks za palete za MEGA prikolice.

Z boksom pridobimo prostor za 32 praznih EURO palet, s tem pa vseeno ne presežemo dovoljenih gabaritov prikolice.

ponudbe
Boks za palete - tipi-top.si


žličko-konopljič.si/žličko-konopljič.si.jpg Piškotki 76 6
Boks za paleteBoks-za-palete-2021-12-08-10-59-38.jpg

Boks za palete

- Delujemo na področju: obalno-kraška, savinjska, goriška, gorenjska, pomurska, primorsko-notranjska, zasavska, koroška, posavska, podravska, osrednjeslovenska, jugovzhodna SlovenijaZaradi potreb dodatnega prostora za prazne palete smo sodelavci v podjetju Katern transport razvili inovativno rešitev – boks za palete za MEGA prikolice.

Z boksom pridobimo prostor za 32 praznih EURO palet, s tem pa vseeno ne presežemo dovoljenih gabaritov prikolice.

Sam boks je narejen v dveh različicah (za 28 in 32 palet), je v celoti pocinkan in delno odprt. Poleg boksa za palete pa lahko naročite tudi boks iz inoxa ki služi za pasove in podložne gume, ter pride vgrajen nad boks za palete in ne na spodnjem delu prikolice, kar samem boksu podaljša življenjsko dobo.


Priskrbite si svoj boks za palete!
Za več informacij se obrnite na Daliborja – 041 740 549


Boks za palete

Boks za palete

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Boks za palete | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!


Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Boks za palete | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam