Biološke čistilne naprave Zagožen | Zagožen d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

V podjetju Zagožen smo našli rešitev kako narediti biološke čistilne naprave enostavne in zanesljive. Skupaj z nemškim vodilnim partnerjem ATB, ki deluje na področju čistilnih sistemov za biološke čistilne naprave, smo združili najboljše lastnosti preizkušenih čistilnih naprav.

ponudbe
Biološke čistilne naprave Zagožen - tipi-top.si


Biološke čistilne naprave ZagoženBiološke-čistilne-naprave-Zagožen-2021-11-22-02-06-23.jpg

Biološke čistilne naprave Zagožen

Zagožen d.o.o. - Delujemo na področju: jugovzhodna, goriška, zasavska, posavska, osrednjeslovenska, gorenjska, pomurska, primorsko-notranjska, savinjska, podravska, koroška, obalno-kraška SlovenijaV podjetju Zagožen smo našli rešitev kako narediti biološke čistilne naprave enostavne in zanesljive. Skupaj z nemškim vodilnim partnerjem ATB, ki deluje na področju čistilnih sistemov za biološke čistilne naprave, smo združili najboljše lastnosti preizkušenih čistilnih naprav. Razvili smo preprosto in zanesljivo tehnologijo za SBR čistilno napravo.


Biološke čistilne naprave Zagožen

Biološke čistilne naprave Zagožen

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Biološke čistilne naprave Zagožen | Zagožen d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Biološke čistilne naprave Zagožen | Zagožen d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam