Betonski tlaki | PGM Hotič d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Betonski tlaki (estrihi)
Hotiška 0-4mm naravna mivka je zaradi svoje kvalitete že desetletja najpogosteje uporabljena za izdelovanje estrih betonskih tlakov. Iz naravne mivke ovalnih oblik je vgradnja po ceveh stroja za tlake najlažja, saj najlepše drsi.
Betonski tlaki - tipi-top.si


Betonski tlakiBetonski-tlaki-2021-07-18-08-51-11.jpg

Betonski tlaki

PGM Hotič d.o.o. - Delujemo na področju: zasavska, osrednjeslovenska, jugovzhodna SlovenijaBetonski tlaki (estrihi)
Hotiška 0-4mm naravna mivka je zaradi svoje kvalitete že desetletja najpogosteje uporabljena za izdelovanje estrih betonskih tlakov. Iz naravne mivke ovalnih oblik je vgradnja po ceveh stroja za tlake najlažja, saj najlepše drsi. Poleg tega zaradi čistosti kamenine estrih betonski tlak ne poka. Zaradi lastnosti kamenine (majhna absorbcija vode in stalna visoka trdnost) pa estrih betonski tlak doseže visoke trdnosti. Uporablja se lahko za izdelavo strojnih in ročnih tlakov.

Če želite kvaliteten strojni ali ročni betonski tlak v vašem domu, potem je edina prava izbira naravna mivka od 0 do 4 mm. Ta mivka ni drobljena, je samo presejana in je v naravi težko dostopa. V našem podjetju s štiridesetletno tradicijo jo pripravimo tako, da najlahkotneje drsi po dolgih ceveh stroja za izdelovanje betonskih tlakov. Zaradi minimalne absorbcije vode v kamenino mivke pa ima taksen betonski tlak najugodnejše razmerje med vodo in cementom, s čimer dosežemo visoko trdnost tlaka. Čistost dobro oprane mivke 0-4 mm daje konstantno kvaliteto celotnemu betonskemu tlaku.

Ponavadi tlaku rečemo “estrih”, kar izhaja iz suhega tipa betona, ki se zmeša iz naravne mivke 0-4 mm.


Betonski tlaki

Betonski tlaki

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Betonski tlaki | PGM Hotič d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Betonski tlaki | PGM Hotič d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.