Bestway | Lira d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Lira doo je ekskluzivni uradni zastopnik znamke Bestway v Sloveniji, državah bivše Jugoslavije, Albaniji in Makedoniji. Letos praznujemo 25 letnico delovanja kot grosistično podjetje in pričenjamo delovati tudi na področju maloprodaje na medmrežju.
Bestway - tipi-top.si


BestwayBestway-2021-11-22-01-25-33.png

Bestway

Lira d.o.o. - Delujemo na področju: podravska, osrednjeslovenska, pomurska, zasavska, primorsko-notranjska, obalno-kraška, savinjska, jugovzhodna, goriška, koroška, gorenjska, posavska SlovenijaLira d.o.o. je ekskluzivni uradni zastopnik znamke Bestway v Sloveniji, državah bivše Jugoslavije, Albaniji in Makedoniji. Letos praznujemo 25 letnico delovanja kot grosistično podjetje in pričenjamo delovati tudi na področju maloprodaje na medmrežju. Z letom 2014 smo pričeli delovati v novi poslovni zgradbi v Dekanih pri Kopru. Nov objekt - z obsežnimi zunanjimi površinami in več kot 1800 m2 skladiščnega prostora - nam je omogočil povečanje obsega poslovanja, ki se je iz začetnega področja poslovanja z igračami in novoletnimi okraski, razširil na trženje ekskluzivnih izdelkov svetovno priznane znamke Bestway, ki imajo za skupni imenovalec prostočasne aktivnosti, predvsem take, ki se izvajajo v toplejših mesecih. Priznana blagovna znamka Bestway je izjemno popularna in iskana zaradi dolgoletne tradicije, ki zagotavlja kakovost izdelkov in inovativnost proizvodov, ki se neprestano posodabljajo in v marsikaterem segmentu proizvodov orjejo ledino. Širok spekter proizvodov Bestway obsega različne programe; bazene in bazensko tehniko, masažne bazene in pripadajočo dodatno opremo, napihljiv program za otroke, mladostnike in odrasle, čolne (od otroških do profesionalnih), supe, licenčne artikle na temo znanih Disnejevih risank in filmskih uspešnic, napihljive igrače in pripomočke za dojenčke, žoge in druge zanimive napihljive igrače in igrala za otroke vseh starosti. Kot uradni zastopniki znamke Bestway in vseh njenih pod znamk v Sloveniji, smo ustvarili strokovni podporni center za stranke, ki nudi svetovanje in pomoč, ter odgovarja na vsa morebitna tehnična in druga vprašanja kupcev pred, med in po nakupu.


Bestway

Bestway

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Bestway | Lira d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Bestway | Lira d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.