Beljenje stanovanja ali hiše | PONUDBA tipi-top.si


Barve vplivajo na počutje
Lepo urejeno in sveže prepleskano stanovanje je lahko vir sprostitve, navdiha in prijetnih trenutkov, zato se je pred načrtovanjem pleskanja potrebno vprašati, katere barve so nam posebej pri srcu. Morda nam ustrezajo najbolj klasično v belo prepleskane stene, lahko pa se odločimo tudi za drznejši korak.
Beljenje stanovanja ali hiše - tipi-top.si


dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
Beljenje stanovanja ali hišeBeljenje-stanovanja-ali-hiše-2021-08-30-11-23-37.jpg

Beljenje stanovanja ali hiše

- Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaBarve vplivajo na počutje
Lepo urejeno in sveže prepleskano stanovanje je lahko vir sprostitve, navdiha in prijetnih trenutkov, zato se je pred načrtovanjem pleskanja potrebno vprašati, katere barve so nam posebej pri srcu. Morda nam ustrezajo najbolj klasično v belo prepleskane stene, lahko pa se odločimo tudi za drznejši korak. Pleskanje stanovanja je tako lahko kreativen in navdihujoč projekt.Kako izbrati pravo barvo ali odtenek?
Temni odtenki na steni prostor sicer pomanjšajo, če pobarvamo vse stene v eno barvo. Temnejša barva na le eni steni pa bo učinkovala povsem drugače. Prostoru lahko vdihne bolj razkošen videz in ga optično pomanjša, kar je odvisno tudi od opreme prostora in njene postavitve. Za svetlejše odtenke ali belo barvo se odločimo, ko želimo prepustiti nekaj kreativnosti pri izbiri ostalih elementov prostora. Tako lahko sicer bel prostor popestrimo z različnimi detajli, kot so oranžna vrata, pisani okvirji za slike, pisane vaze ali ko želimo poudariti lepe zavese.
Kakovostni materiali in izvedba
Za beljenje sten in barvanje stanovanja uporabljamo različne materiale, pri čemer je potrebno bolj obremenjene površine pleskati z odpornejšimi materiali. Najprej ustrezno pripravimo prostor in podlago in če je potrebno, stene pred tem tudi zgladimo in izravnamo. Prostor primerno zaščitimo, s čimer preprečimo nepotrebno in duhamorno čiščenje po samem postopku pleskanja.

Pri postopku beljenja se najprej s čopičem lotimo vseh robov, mest nad radiatorji, okoli stikal in na izpostavljenih vogalih. Nato z manjšim valjčkom prepleskamo manj dostopne ožje površine, z večjim pa se lotimo najprej stropa, potem pa še ostalih sten, pri čemer pazimo, da za seboj ne puščamo morebitnih sledi valjčka. Ko se prvi nanos posuši, postopek ponovimo.

Pleskanje stanovanja ali sten v barvne odtenke je nekoliko zahtevnejše. Pri tem opravilu lahko prihaja do slabega prekrivanja spodnjega sloja, barva se lahko neenakomerno nanese, vidijo se lise ali pa so stiki nenaravni. Pleskanje in barvanje sten v različnih intenzivnih tonih zahteva zaščito s posebnim ličarskim trakom, pri čemer dosežemo lepo in ravno linijo posameznih stikov barvne stene.Tudi pleskanje drugih konstrukcij
Pri Habat d.o.o. lahko poleg sten po želji prepleskamo tudi druge konstrukcije. Pleskanje lesenih delov in konstrukcij vključuje lesena okna in vrata, lesene ograje, napušče, ostrešja ali druge lesene konstrukcije. Pri pleskanju lesa uporabljamo okolju prijazne barve na vodni osnovi in lazurne premaze. Pred pleskanjem lesa pripravimo površino lesa tako, da jo pobrusimo in pokitamo, dokler podlaga ni v celoti pripravljena za varen nanos barve.

Poleg pleskanja lesenih delov prepleskamo tudi kovinske dele in konstrukcije: kovinske ograje, kovinske nadstreške, rešetke, stopnišča, kovinske konstrukcije športnih in drugih objektov ter druge kovinske konstrukcije. Priprava kovine pred pleskanjem tako kot les zahteva brušenje, kitanje in nanos temeljnega zaščitnega premaza.

Za boljšo predstavo si lahko ogledate fotogalerijo naših že zaključenih del.Smernice za izbiro barv
Pri izbiri odtenka barve si lahko pomagate s splošnimi smernicami:

Vsiljive in močne barve prostor optično zožijo, nasprotno pa dajejo mirne in nevsiljive barve občutek prostornosti.
Hladne barve, kot so modra, bela, hladnejši odtenki zelene in vijolična, so nevpadljive, zato prostoru pustijo zračen pridih.
Toplejše barve, kot so rdeča, rumena, oranžna in rjava, pa lahko v prostor vnesejo domačnost, a ga obenem lahko tudi optično pomanjšajo.
Določena barva lahko na temnem ozadju izgleda svetlejša, kot ne svetlem ozadju, izbira barve pa je zagotovo odvisna od atmosfere, ki jo želimo v nekem prostoru ustvariti.
Odločitev glede barv prepuščamo vam, naši strokovnjaki pa vam bodo znali svetovati, katere barve so primerne za različne prostore ter katere so bolj ali manj prekrivne. Imate vprašanje glede izbire barv ali samega postopka pleskanja? Pošljite nam povpraševanje in z veseljem vam bomo brezplačno svetovali.


Beljenje stanovanja ali hiše

Beljenje stanovanja ali hiše

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Beljenje stanovanja ali hiše | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Beljenje stanovanja ali hiše | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386