Beljenje | PONUDBA tipi-top.si


Ukvarjamo se z beljenjem sten, dekorativnim pleskanjem, na stene in strope pa lahko nanesemo tudi zaščito pred nikotinskimi madeži, umazanijo ali pred bakterijami. V okviru slikopleskarskih del nudimo tudi odstranjevanje starih tapet, brušenje in odstranjevanje stare barve, nanos izravnalne mase, izdelavo dekorativnih ometov, montažo štukatur in rozet.
Beljenje - tipi-top.si


BeljenjeBeljenje-2021-08-14-11-51-32.jpg

Beljenje

- Delujemo na področju: primorsko-notranjska, goriška, obalno-kraška SlovenijaUkvarjamo se z beljenjem sten, dekorativnim pleskanjem, na stene in strope pa lahko nanesemo tudi zaščito pred nikotinskimi madeži, umazanijo ali pred bakterijami. V okviru slikopleskarskih del nudimo tudi odstranjevanje starih tapet, brušenje in odstranjevanje stare barve, nanos izravnalne mase, izdelavo dekorativnih ometov, montažo štukatur in rozet.
Z izbiro dekorativnih tehnik lahko v prostor vnesemo nekaj unikatnosti, elegance, domačnosti in topline. Ustvarimo lahko vtis kamna, platna, lesa ali drugega vzorca. Podobno moč imajo stropne in stenske štukature, ki so edinstven dekor.


Beljenje

Beljenje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Beljenje | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Beljenje | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.