Bazeni | TITRO BAZENI d.o.o. | PONUDBA tipi-top.siBazeni iz poliestra
Bazeni iz poliestra (poliestrski bazeni) so izredno lepo izdelanih oblik in gladkih zaokroženih vogalov, njihova glavna prednost pa je v enostavnosti gradnje in vzdrževanju, ter dolgi življenjski dobi. Zaradi tega se prodaja in gradnja poliestrskih bazenov stalno povečujeta.
Bazeni - tipi-top.si


BazeniBazeni-2022-01-03-06-29-57.jpg

Bazeni

TITRO BAZENI d.o.o. - Delujemo na področju: jugovzhodna, posavska, savinjska, goriška, koroška, osrednjeslovenska, zasavska, obalno-kraška, primorsko-notranjska, pomurska, gorenjska, podravska Slovenija
Bazeni iz poliestra
Bazeni iz poliestra (poliestrski bazeni) so izredno lepo izdelanih oblik in gladkih zaokroženih vogalov, njihova glavna prednost pa je v enostavnosti gradnje in vzdrževanju, ter dolgi življenjski dobi. Zaradi tega se prodaja in gradnja poliestrskih bazenov stalno povečujeta.

V zahodni Evropi spadajo poliestrski bazeni med najbolje prodajane bazene, predvsem zaradi zelo ugodne cene in neverjetno hitre gradnje.

Najlažje se o ugodni ceni poliestrskih bazenov prepričate tako, da povprašate izvajalce gradbenih del za gradnjo enako velikega betonskega bazena (seveda vključno z vodotesnim premazom in položeno keramiko), ali pa zidanega bazena (Liner sistem - gradbena dela + PVC folija) in primerjate cene.

Presenečeni boste ob ugotovitvi, da je lahko poliestrski bazen precej cenejši, še posebej, če upoštevate obliko bazena. Največja razlika v ceni nastane pri ovalnih bazenih in bazenih s stopnišči.

TITRO d.o.o. je firma, ustanovljena leta 1990, ki se ukvarja s prodajo in montažo bazenov in bazenske tehnike in dodatne opreme. Osnovne dejavnosti firme so : prodaja, storitve in svetovanje.

Izvajamo vsa montažna dela na individualnih bazenih vseh vrst NA OBMOČJU PRIMORSKE, NOTRANJSKE IN CENTRALNE SLOVENIJE (Ljubljana s širšo okolico) ter GORENJSKE in DOLENJSKE, za javne objekte pa je naše območje delovanja tudi širše.

Poleg ponudbe poliestrskih bazenov različnih proizvajalcev imamo ekskluzivno pravico za prodajo poliestrskih bazenov UNION PISCINES. Ravno tako smo pooblaščeni predstavniki firme ASTRAL, ene največjih firm v Evropi za bazensko tehniko. To nam omogoča ponuditi dobre materiale za gradnjo bazenov po ugodnih cenah.


Bazeni

Bazeni

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Bazeni | TITRO BAZENI d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Bazeni | TITRO BAZENI d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.