Bazeni | Novaqua d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Konstrukcija bazena je izdelana iz vročecinkane pločevine, debeline 0,6 mm. Na kovinski obod se natakne visokofrekvenčno varjena PVC folija debeline 0,6 mm, UV stabilizirana ter odporna na nizke temperature.
Bazeni - tipi-top.si


BazeniBazeni-2022-01-03-06-33-46.jpg

Bazeni

Novaqua d.o.o. - Delujemo na področju: savinjska, obalno-kraška, gorenjska, koroška, pomurska, posavska, jugovzhodna, primorsko-notranjska, osrednjeslovenska, podravska, goriška, zasavska SlovenijaKonstrukcija bazena je izdelana iz vročecinkane pločevine, debeline 0,6 mm. Na kovinski obod se natakne visokofrekvenčno varjena PVC folija debeline 0,6 mm, UV stabilizirana ter odporna na nizke temperature. Način pritrjevanja bazenske folije se izvaja z obesnim trakom. Na pločevini so že nakazane luknje za montažo povratne šobe in skimmerja.

K bazenu je priloženo:
- PVC folija
- vroče cinkan kovinski obod
- profil za spajanje kovinskega oboda bazena
- spodnji in zgornji zaključni profil
- peščeni filter Classic 400, zmogljivosti 6,6 m3/h
- skimmer
- šoba
- cevni material

Mere bazena: 490 x 300 x 120 cm
Volumen bazena: 13.800 l (ob 90% polnitvi)

Filtracijski material (ni vključen):
- potrebujete 25 kg kremenčevega peska 0,7 - 1,25 mm


Kot dodatna opcija je na voljo Bazen Styria brez dodatne opreme.
Izdelek vsebuje: PVC folijo, vroče cinkan kovinski obod, profil za spajanje kovinskega oboda ter spodnji in zgornji zaključni profil.

Na vrhu strani (pri ceni), spremenite nastavitve in dobili boste ceno za bazen brez dodatne opreme.


Bazeni ovalnih oblik so primerni le za zemeljsko vgradnjo. Potrebujejo temeljno betonsko ploščo in zidana bočna oporna zidova. Pri montaži je priporočena uporaba zaščitne talne podloge - filc.

Bazen je priporočeno dodatno opremiti s talnim odtokom, lestvijo in bazenskim reflektorjem za večje užitke v vašem bazenu!


Bazeni

Bazeni

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Bazeni | Novaqua d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Bazeni | Novaqua d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.