Bazeni | EMA d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Seveda vam bomo vaš bazen tudi zmontirali. Vgradnja bazena je preprosta in hitra.
Bazeni - tipi-top.si


BazeniBazeni-2021-04-09-10-52-12.jpg

Bazeni

EMA d.o.o. - Delujemo na področju: savinjska, pomurska, koroška, posavska, podravska, zasavska SlovenijaSeveda vam bomo vaš bazen tudi zmontirali. Vgradnja bazena je preprosta in hitra.

Priprava gradbene jame je prav tako enostavna. Bazen ne potrebuje betonske plošče. Položimo ga na tampon iz peska (pranega gramoza), granulacije 8-16, brez 0.

Avtodvigalo dvigne bazen in strojnico v jamo. Za pravilno postavitev natančno lokacijo bazena zakoličite z vrvicami. Izolacija bazena ni potrebna. Na tampon lahko po želji dodate še stirodur, ki pa ni obvezen.

Po povezovanju montaže in strojnice ter strojnice z dovodno instalacijo (voda, elektrika in kanalizacija), se bazen istočasno postopoma polni z vodo in zasuje z enakim peskom.

Ko zaključite še rob bazena, sledi zagon bazena in vse je pripravljeno na vaše prvo kopanje.

Montaža naših bazenov je vedno vključena v ceno.


Bazeni

Bazeni

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Bazeni | EMA d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Bazeni | EMA d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.