Barvanje fasad | PONUDBA tipi-top.si


Zakaj izbrati kakovostno barvanje fasade?
Ne le zato, ker skrbno izbrana barva popestri in polepša videz objekta, temveč tudi zato, ker nova barva ohranja obstojnost fasade, ki po 10 do 15 letih ni več tako odporna kot na začetku. Strošek ponovnega barvanja fasade je občutno manjši od stroška za sanacijo poškodovane fasade.
Barvanje fasad - tipi-top.si


Barvanje fasadBarvanje-fasad-2021-08-30-11-26-44.jpg

Barvanje fasad

- Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaZakaj izbrati kakovostno barvanje fasade?
Ne le zato, ker skrbno izbrana barva popestri in polepša videz objekta, temveč tudi zato, ker nova barva ohranja obstojnost fasade, ki po 10 do 15 letih ni več tako odporna kot na začetku. Strošek ponovnega barvanja fasade je občutno manjši od stroška za sanacijo poškodovane fasade. Če fasade pravočasno ne prebarvamo s premazom, se lahko pojavijo poškodbe ometa, ki zahtevajo precej več dela kot redno vzdrževanje fasade.Poskrbimo za varnost
Ker je pri opravilih na višini izjemno pomembno, da veliko pozornosti namenimo varnosti, takšno delo pogosto prepustimo strokovnjakom. Pri Habat d.o.o. uporabljamo visoke varne lestve in delovne odre, s katerimi dosežemo najbolj nevarne površine. Obenem dele, ki jih ne želite prebarvati, zaščitimo s pleskarsko zaščitno folijo ali krep trakom, prav tako pa zaščitimo tla ob zidu. Pa je pri takšnem delu potrebna vsa ta zaščita? Vsekakor. Fasadne barve so namreč izredno obstojne in jih bomo zelo težko očistili iz vseh neželenih površin.


Strokovna in natančna priprava površin
V nadaljevanju postopka pripravimo površino za barvanje. Z metlico s fasade očistimo prah in ostale delce, ki se je ne držijo trdno, pri tem pa uporabljamo krtačo in vodo ali pa vrtno cev ali visokotlačni čistilec. Poškodovan omet odstranimo in ga nadomestimo z novim, fasado pa pripravimo za impregnacijo, ki prodre globoko v podlago, jo utrdi, zmanjša njeno vpojnost in bistveno izboljša oprijem notranjih kitov in zidnih barv. Impregnacijo izberemo glede na vrsto podlage in končnega premaza.Preverjeno kakovostni materiali
Ko izbiramo premaz in barvni odtenek, običajno najprej pomislimo na estetski učinek, pogosto pa pozabimo na tehnične in fizikalne lastnosti premaza in zgradbe. Fasadne površine je namreč zelo pomembno zaščititi pred škodljivimi vplivi okolja. Eden izmed glavnih povzročiteljev poškodb fasade je vlaga, ki povzroča rjavenje in nečistoče na fasadi. Izbrati je potrebno takšen premaz in barvni odtenek, ki bo omogočal hitro izmenjavanje vlage in preprečeval preveliko absorbcijo toplotne energije na površino fasade.Smernice za barvanje fasade
Pri barvanju fasade je primerno upoštevati tudi nekaj praktičnih smernic:

Fasado barvamo le v ustreznih vremenskih pogojih: temperatura zraka naj bo od 5 °C do 35 °C, za silikatne in apnene barve od 8 °C do 30 °C.
Relativna zračna vlaga mora biti manjša od 80 %.
Z deli običajno prekinemo, kadar dežuje ali pa močno piha.
Na tržišču je na voljo široka paleta fasadnih barv različnih proizvajalcev. Si želite lepo in barvito podobo vaše hiše, ki bo obenem tudi varna pred vplivi okolja in dolgoobstojna? Pošljite nam povpraševanje in brezplačno vam bomo svetovali ter skupaj našli najbolj primerno rešitev.


Barvanje fasad

Barvanje fasad

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Barvanje fasad | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Barvanje fasad | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386