BAZENI | PONUDBA tipi-top.si

Nas že poznate?
Pohvalimo se lahko, da že 14 let širimo in izoblikujemo naši drugi dom – SPAmbient. Smo generalni zastopniki za Slovenijo blagovnih znamk Marquis spas, Sundance spas, Maytronics Dolphine, bazenske folije Renolit Alkorplan in wellness opremo Isobenessere.

ponudbe
BAZENI - tipi-top.si


BAZENIBAZENI-2022-01-03-06-25-33.png

BAZENI

- Delujemo na področju: zasavska, jugovzhodna, osrednjeslovenska, posavska, savinjska, koroška, pomurska, goriška, podravska, obalno-kraška, gorenjska, primorsko-notranjska SlovenijaNas že poznate?
Pohvalimo se lahko, da že 14 let širimo in izoblikujemo naši drugi dom – SPAmbient. Smo generalni zastopniki za Slovenijo blagovnih znamk Marquis spas, Sundance spas, Maytronics Dolphine, bazenske folije Renolit Alkorplan in wellness opremo Isobenessere. Leta izkušenj so nas izoblikovala v pravi tim, ki je vedno pripravljen na nove izzive in projekte. Še posebej smo ponosni na uspešno izvršene wellness projekte, tako zasebne kot tudi javne. Nudimo tudi širok nabor najkvalitetnejše italijanske gres porcelan keramike Gruppo Romani. Primerna za dom in poslovne prostore, kot tudi dovoze in bazenske obrobe.

Naši prodajni programi, ki že več kot desetletje poskrbijo za nebeško vzdušje v vašem domu in vrtu:

Bazeni in bazenska tehnika
Masažni in plavalni bazeni
Savne
Wellness oprema
Keramika
Ekokamini in letne kuhinje
Oprema za okolico bazena (solarni tuši, ležalniki…)
Vsa ostala oprema za vzdrževanje bazenov in savn (kemikalije, aromaterapija, robotski čistilci bazenov…)
Poleg prodaje strankam zagotavljamo servis in rezervne dele.


BAZENI

BAZENI

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
BAZENI | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - BAZENI | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam