Avtoservis | PONUDBA tipi-top.si


Avtoservis Ljubljana Šiška
Avtoservis Ljubljana Šiška – AC Velič
Nobenega dvoma ni, tudi po mnenju strokovnjakov, da je za vsako vozilo najboljši redni avto servis. A kljub temu nekateri vztrajajo pri tem, da vozilo pripeljejo na pregled šele, ko je že nekaj narobe.
Avtoservis - tipi-top.si


AvtoservisAvtoservis-2021-12-23-11-58-38.png

Avtoservis

- Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaAvtoservis Ljubljana Šiška
Avtoservis Ljubljana Šiška – AC Velič
Nobenega dvoma ni, tudi po mnenju strokovnjakov, da je za vsako vozilo najboljši redni avto servis. A kljub temu nekateri vztrajajo pri tem, da vozilo pripeljejo na pregled šele, ko je že nekaj narobe. A žal je tudi pri avtomobilih tako, da je bolje preprečiti, kot zdraviti. AC Velič – avtoservis Ljubljana Šiška bo poskrbel za redne preglede vašega jeklenega konjička, vi pa boste s tem veliko prihranili. In kar je najbolj bistveno: s strokovnimi pregledi boste poskrbeli za varnost v prometu – zase, svoje sopotnike in druge udeležence v prometu.

Popoln pregled avtomobila
V AC Velič v Ljubljani izvajamo vse storitve, ki so potrebne, da vaš avto brezhibno deluje in je varen ter udoben. Naša ponudba vključuje naslednje storitve:
menjava jermena
pregled in popravilo zavor
pregled tekočin
menjava olja
popravilo ali polnjenje klime
menjava filtrov
računalniški pregled pnevmatik
vulkanizerske storitve
3D avtooptika
servis vozila na testni stezi
računalniška diagnostika vozil
Avtoservis Ljubljana Šiška, AC Velič, vam torej nudi popolno storitev. Na voljo smo vam za redne servise, s katerimi boste preprečili večje okvare na vozili, kar pomeni, da boste poleg varnosti poskrbeli tudi za velik prihranek.

Avtoservis Ljubljana Šiška – avto servis in vulkanizerstvo
Avto servis je ena zmed tistih destinacij, ki jih večina ne obišče, dokler ni resnično nujno. A ne odlašajte. Odločite se za redne servise, ki zahtevajo le manjša popravila, kot je na primer menjava jermena, in preprečite večjo škodo. Ker imamo v avtoservisu Velič (Ljubljana Šiška) tudi vulkanizerstvo, lahko pregled združimo z menjavo pnevmatik. Tako boste z enim obiskom `ubili dve muhi na en mah`. Glavno pa je seveda to, da se boste varno vozili in da se boste na svoje vozilo lahko zanesli – kjerkoli in kadarkoli.


Avtoservis

Avtoservis

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Avtoservis | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Avtoservis | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386