Avtomobilski nadstreški in nadstreški za terase | TESARSTVO IN GRADBENA DELA Boštjan Golob s.p. | PONUDBA tipi-top.si


Želite zaščititi svoje vozilo pred točo ali močnim soncem? Ne želite več drgniti zamrznjenih stekel? Avtomobilski nadstreški so prava rešitev.

Nudimo vam izdelavo vseh vrst nadstreškov po naročilu.
Avtomobilski nadstreški in nadstreški za terase - tipi-top.si


Avtomobilski nadstreški in nadstreški za teraseAvtomobilski-nadstreški-in-nadstreški-za-terase-2022-01-14-11-35-42.jpg

Avtomobilski nadstreški in nadstreški za terase

TESARSTVO IN GRADBENA DELA Boštjan Golob s.p. - Delujemo na področju: primorsko-notranjska, obalno-kraška, zasavska, posavska, podravska, savinjska, koroška, goriška, jugovzhodna, pomurska, osrednjeslovenska, gorenjska SlovenijaŽelite zaščititi svoje vozilo pred točo ali močnim soncem? Ne želite več drgniti zamrznjenih stekel? Avtomobilski nadstreški so prava rešitev.

Nudimo vam izdelavo vseh vrst nadstreškov po naročilu.

Trenutno nadstreški predstavljajo pomemben dodatek pri stanovanjski hiši. Najpogosteje se ljudje odločajo za naslednje vrste nadstreškov:

avtomobilski nadstreški
nadstreški za terase
nadstreški za vhode v objekte
Z večletnimi izkušnjami, ki jih imamo pri izdelavi in montaži nadstreškov, so nadstreški postali najbolj željen proizvod v zadnjih letih. Nadstreški predstavljajo dodatno zaščito pred vremenskimi vplivi, hkrati pa lahko služijo tudi kot okras vaši okolici hiše. Največkrat gre za senčenje avtomobilov in teras, hkrati pa tudi za zaščito vozil pred točo, snegom, ledom, …

Na voljo so vam nadstreški z ravno ali poševno streho. Lahko so samostojni ali postavljeni oz. montirani na že obstoječ objekt. V podjetju izdelujemo in montiramo nadstreške iz različnih materialov:

leseni nadstreški
kovinski nadstreški
Kritina je odvisna od vsakega posameznika. Lahko se uporabijo lahke poli karbonatne plošče, betonski strešniki, pločevina, sika folija (pri ravnih strehah) ter številne druge.

Izdelava nadstreškov nam predstavlja poseben izziv, saj naši nadstreški niso narejeni serijsko, temveč so unikatni. Avtomobilski nadstreški so vedno narejeni po želji stranke ter predhodnim ogledom lokacije. V kolikor želite kakršen koli nasvet nas kontaktirajte.


Avtomobilski nadstreški in nadstreški za terase

Avtomobilski nadstreški in nadstreški za terase

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Avtomobilski nadstreški in nadstreški za terase | TESARSTVO IN GRADBENA DELA Boštjan Golob s.p. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Avtomobilski nadstreški in nadstreški za terase | TESARSTVO IN GRADBENA DELA Boštjan Golob s.p. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.