Avtomehanika | INTER TEHNA d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Vzdrževanje in servisiranje osebnih in dostavnih vozil vseh znamk
Diagnostika, oljni servis, zavore, jermeni, sklopke, amortizerji, podvozje, avtoelektrika, vzmeti, izpušni sistemi, servisiranje in polnjenje klimatskih naprav..
Avtomehanika - tipi-top.si


AvtomehanikaAvtomehanika-2021-12-23-11-30-32.png

Avtomehanika

INTER TEHNA d.o.o. - Delujemo na področju: koroška SlovenijaVzdrževanje in servisiranje osebnih in dostavnih vozil vseh znamk
Diagnostika, oljni servis, zavore, jermeni, sklopke, amortizerji, podvozje, avtoelektrika, vzmeti, izpušni sistemi, servisiranje in polnjenje klimatskih naprav...

Nudimo tudi menjavo stekel.

STROKOVNJAKI ZA 3D AVTOOPTIKO
Nastavite geometrije podvozja. Strokovno, natančno, hitro. Tudi za kombinirana vozila.
Poskrbite za varnost in ekonomičnost vašega avtomobila. Pri obrabi in menjavi delov podvozja se geometrija spremeni in posledično vpliva na lego vozila, ter obrabo pnevmatik ter delovanja varnostnih sistemov podvozja.

Barvni izpis pred in po opravljeni nastavitvi geometrije, ter garancija na opravljeno storitev.

AVTOKLIME
POLNJENJE, SERVIS, VZDRŽEVANJE, DEZINFEKCIJA
Polnjenje: Recikliranje obstoječega plina, dodajanje novega plina - SAMO 50 EUR
Servis: Dodajanje olja za kompresor, dodajanje barvila, diagnostika morebitnih napak na AC sistemu, menjava filtra kabine (strošek filtra ni vštet v ceno)
Dezinfekcija: Zaradi mikrobov, ki se skozi zimo naberejo v kanalih AC, lahko pride do hudih infekcij dihal. Z dezinfekcijo to preprečimo in odstranimo neprijeten vonj.


Avtomehanika

Avtomehanika

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Avtomehanika | INTER TEHNA d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Avtomehanika | INTER TEHNA d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.