Avtomehanika | FRANCI LESAR S.P. | PONUDBA tipi-top.si


SVETOVANJE IN TERMIN
O vaših željah se pogovorimo in vam predlagamo najboljše rešitve. Pripravimo oceno stroška in določimo najbolj ustrezen termin popravila.
Avtomehanika - tipi-top.si


gges-gradbenistvo.si/gges-gradbenistvo.si.jpg 36 73 gges.jpg
AvtomehanikaAvtomehanika-2021-12-22-04-31-30.png

Avtomehanika

FRANCI LESAR S.P. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaSVETOVANJE IN TERMIN
O vaših željah se pogovorimo in vam predlagamo najboljše rešitve. Pripravimo oceno stroška in določimo najbolj ustrezen termin popravila.

NADOMESTNO VOZILO
V času popravila vašega jeklenega konjička vam nudimo brezplačno nadomestno vozilo.

NAKNADNE NAPAKE
Če med popravilom ugotovimo večje napake na vozilu, vas o tem obvestimo in napake na vozilu dokumentiramo ter vas sproti obveščamo.

SERVIS NA VISOKEM NIVOJU
Z rednim izobraževanjem in usposabljanjem skrbimo, da je naše delo opravljeno na visoki ravni. To potrjujeta tudi pridobljena licenca in certifikat.

CitroFranky - Avtomehanika Lesar
Pokrivamo celotno področje v svoji stroki. Kot novost v naši ponudbi je demontaža šob za vbrizg goriva na vozilih DW10 in DW12 (HDI).

Servis in vzdrževanje enoprostornih vozilih

Servis, vzdrževanje in preventivne preglede izvajamo tudi na starejših in novejših enoprostornih vozilih na osnovi PSA (Citroen, Peuget, Fiat …).

Vedno več ljudi se odloča za udobnejše in večje avtomobile. Ravno zato, ker je na naših cestah vedno več enoprostorcev smo se odločili, da razširimo našo ponudbo tudi na redni in izredni servis ter vzdrževanje enoprostorcev.

Pri nas tako poskrbimo za vašega enoprostorca ne glede na letnik ali znamko (Citroen, Peugeot, Lancia …). Nudimo vam tudi ugoden nakup ali prodajo vašega enoprostornega vozila. V primeru nezgod ali, da vas vozilo pusti na cedilu nekje na cesti poskrbimo tudi za prevoz enoprostorca do na naše delavnice, kjer po potrebi izvedemo tudi kleparska in ličarska dela.

Opravljamo pa tudi vse storitve na področju vulkanizerstva. To je še dodaten razlog, da vaše vozilo pripeljete k nam, saj lahko v celoti poskrbimo zanj.

V času, ko bo vaš enoprostorec pri nas pa vam ponudimo tudi nadomestno vozilo.


Avtomehanika

Avtomehanika

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Avtomehanika | FRANCI LESAR S.P. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Avtomehanika | FRANCI LESAR S.P. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.