Avtomehanika | PONUDBA tipi-top.si


Smo majhno hitro rastoče podjetje s 35-letno tradicijo na področju avtomehanike. Odlikuje nas: strokovnost, hitra odzivnost, dostopnost, prilagodljivost, ustrežljivost, prijaznost in ugodne cene.
Avtomehanika - tipi-top.si


gges-gradbenistvo.si/gges-gradbenistvo.si.jpg 36 73 gges.jpg
AvtomehanikaAvtomehanika-2021-12-22-04-38-35.jpg

Avtomehanika

- Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaSmo majhno hitro rastoče podjetje s 35-letno tradicijo na področju avtomehanike. Odlikuje nas: strokovnost, hitra odzivnost, dostopnost, prilagodljivost, ustrežljivost, prijaznost in ugodne cene.

SERVIS VOZIL VSEH ZNAMK
Na našem servisu vam nudimo servisiranje in popravila vseh znamk osebnih in lahkih tovornih vozil.

KLEPARSKA IN LIČARSKA DELA
V primeru, da imate poškodovano vaše vozilo, vam na našem servisu omogočamo kleparske in ličarske storitve.

DIAGNOSTIČNI PREGLED VOZIL
V našem servisu pri svojem delu uporabljamo najsodobnejše tehnike in diagnostično opremo za zaznavanje napak v avto-elektriki s katerim poskušamo čim bolj natančno in hitro ugotoviti napake povezane z elektriko ali elektroniko vozila.

PRIPRAVA VOZILA NA TEHNIČNI PREGLED
Tehnični pregled vozil, tako osebnih avtomobilov kot drugih, je predpisan z zakonom, na ta način pa skrbimo, da so vozila, ki so registrirana v RS, tehnično brezhibna za uporabo v cestnem prometu.

Na podlagi gornjih zahtev vam nudimo, pregled in pripravo vozila na tehnični pregled, na vašo željo pa ga tudi opravimo.

SERVIS KLIMA NAPRAVE
Pred pričetkom poletne sezone vam nudimo servis avto klim: polnjenje avtoklim, servisiranje, popravilo in dezinfekcija.

SVETOVANJE
Če se odločite za nakup vozila, vam na našem servisu ponudimo pregled in svetovanje.

PREMONTAŽA PNEVMATIK
Na našem servisu vam omogočimo poleg menjave pnevmatik tudi centriranje, pregled/meritev profila, ocena ustreznosti glede na starost in svetovanje glede nakupa gum.


Avtomehanika

Avtomehanika

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Avtomehanika | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Avtomehanika | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.