Avtomehanika | PONUDBA tipi-top.si


V Avtomehaniki Križan nudimo napredno in učinkovito diagnostiko za vse blagovne znamke osebnih vozil. Z elektronskim testiranjem lahko zelo hitro zaznamo napake, ki jih v sodobnih avtomobilih zabeleži že računalnik vozila, ki nadzoruje delovanje motorja, zavor, menjalnika in ostalih elektronskih sistemov na vozilu.
Avtomehanika - tipi-top.si


gges-gradbenistvo.si/gges-gradbenistvo.si.jpg 36 73 gges.jpg
AvtomehanikaAvtomehanika-2021-12-22-03-30-42.png

Avtomehanika

- Delujemo na področju: savinjska SlovenijaV Avtomehaniki Križan nudimo napredno in učinkovito diagnostiko za vse blagovne znamke osebnih vozil. Z elektronskim testiranjem lahko zelo hitro zaznamo napake, ki jih v sodobnih avtomobilih zabeleži že računalnik vozila, ki nadzoruje delovanje motorja, zavor, menjalnika in ostalih elektronskih sistemov na vozilu.

Na podlagi ugotovitev elektronskega testiranja osebnega vozila se lahko naši strokovnjaki takoj lotijo odpravljanja težav. Opravijo vsa potrebna popravila in menjave senzorjev, alternatorjev, zaganjačev, žarnic, elektronskih delov motorja in podobno. Vaše vozilo je tako lahko spravno in v uporabi v najkrajšem možnem času, vaša vožnja pa brezskrbna.

Popravljamo osebne avtomobile, enoprostorce, lahka dostavna vozila in kombije vseh blagovnih znamk. Izvajamo avtomehanična popravila, storitve avtosteklarstva in avtoeletričarska dela.

diagnostika vozil
popravilo motorja
menjava amortizerjev
menjava katalizatorjev
menjava končnikov
menjava ležajev
menjava manšet
menjava olja
menjava jermen
menjava stekel
popravilo in menjava izpušnih sistemov
servis avtomatskih menjalnikov
polnjenje klimatskih naprav
popravilo klimatskih naprav

Že od leta 2004 v Avtomehaniki Križan skrbimo za »zdravje« vaših jeklenih konjičkov. Pri diagnostiki pa se ne oziramo na blagovno znamko vozila, saj v popravilo sprejemamo osebna, motorna in lahka dostavna vozila vseh znamk.

Opravljamo tako mehanska popravila, kot tudi storitve avtosteklarstva, avtoelektričarstva in vulkanizerstva. Prav tako izvajamo elektronsko testiranje vozil. Za čas servisa vam je na voljo nadomestno vozilo.

Našo ponudbo pa dopolnjuje avtovleka, ki vam je na voljo 24 ur, na dan.

V kolikor torej želite prvovrstno in pa hitro poskrbeti za vaše vozilo, se obrnite na AVTOMEHANIKO KRIŽAN.


Avtomehanika

Avtomehanika

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Avtomehanika | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Avtomehanika | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.