Avtomehanik | avtoservis-kogovsek.si | PONUDBA tipi-top.si

Smo družinsko podjetje in avtoservis z več kot 20 letno tradicijo. V tem času smo si pridobili znanje in izkušnje s servisnimi storitvami za vse vrste vrst vozil, zaradi česar Vam lahko zagotovimo hitro in strokovno obravnavo Vašega jeklenega konjička.

ponudbe
Avtomehanik - tipi-top.si


AvtomehanikAvtomehanik-2021-12-22-04-17-11.jpg

Avtomehanik

avtoservis-kogovsek.si - Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaSmo družinsko podjetje in avtoservis z več kot 20 letno tradicijo. V tem času smo si pridobili znanje in izkušnje s servisnimi storitvami za vse vrste vrst vozil, zaradi česar Vam lahko zagotovimo hitro in strokovno obravnavo Vašega jeklenega konjička.

Naša ponudba obsega vse od preprostih mehaničnih opravil, do generalne obnove vozil. Seveda pa smo opremljeni in usposobljeni tudi za vulkanizerske storitve. Poleg menjave in centriranja gum Vam z veseljem tudi svetujemo ob izbiri novih pnevmatik ter popravimo zvita platišča.

Do poglobljene predstavitve naše ponudbe lahko zlahka dostopate preko zgornjega menija.

Servisiramo vse znamke!
Dvajset let izkušenj na področju servisiranja vozil, redna izobraževanja ter najnovejša diagnostična oprema, nam omogočajo, da uspešno popravimo katerokoli vozilo, ne glede na znamko ali model.

Klimatski sistemi
Klimatska naprava pripomore k boljšemu počutju ter udobnejši in varnejši vožnji. Zelo pomembno pa je, da se klimo uporablja pravilno ter jo redno servisiramo.

Vulkanizerstvo
Avtoservis Kogovšek je specializiran za vulkanizerske storitve na vseh področjih. Tako za osebna kot tudi terenska in dostavna vozila.

Zavorni sistemi
Zavorni sistem je eden najpomembnejših varnostnih dejavnikov v našem vozilu. Pripeljite vozilo na preventivni pregled zavor na usposobljen avtoservis.

Podvozje
Med mnogimi drugimi okvarami na podvozju, je zanašanje vozila iz smeri vožnje težava, ki se pojavlja zelo pogosto.

Izpušni sistemi
Je vaše vozilo postalo pretirano glasno? Imate težave z izpuhom vašega vozila? Je odpovedal katalizator? Obiščite nas za hitro in kvalitetno popravilo.

Diagnostika vozil
Diagnostika zdaj omogoča tako branje napak, ki so jih zabeležili senzorji kot tudi spremljanje podatkov v živo in resetiranje servisnih intervalov.


Avtomehanik

Avtomehanik

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Avtomehanik | avtoservis-kogovsek.si | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Avtomehanik | avtoservis-kogovsek.si | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam