Avtomehanik | Martin Stipič s.p. | PONUDBA tipi-top.si


Podjetje avtocenter Martin Stipič s.p.
Avtomehanik - tipi-top.si


AvtomehanikAvtomehanik-2021-12-23-11-13-24.jpg

Avtomehanik

Martin Stipič s.p. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaPodjetje avtocenter Martin Stipič s.p., je bi ustanovljeno leta 1986. Dejavnost se je z leti širili na dodatne storitve za vozila. Vodilo podjetja sta kakovost in tradicija. Danes svojim strankam nudimo vulkanizerke storitve, popravila platišč, velik izbor pnevmatik priznanih proizvajalce, hrambo pnevmatik, avto servis, 24ur avto vleko, ročna avtopralnica, polnjenje klime in geometrijo vozila. Linije so kakovostno opremljene z najsodobnejšo opremo, ki zagotavlja kakovostne storitve. Poleg storitvene dejavnosti nudimo repromaterila , stroje, orodja za vulkanizerke in avtomehanične delavnice.

Avtocenter Martin Stipič s.p. je podjetje z več kot 30 letno tradicijo. Tako je na razpolago šest montažnih linij, delavnice pa so opremljene z najsodobnejšimi napravami, da zadovoljimo tudi najzahtevnejše kupce. Zato čakalna doba nikoli ni predolga.

Poleg vulkanizerskih opravljamo tudi avtomehanične storitve, nastavitve podvozja, polnjenje klimatskih naprav, popravila platišč, čiščenje vozil in novost avtovleka. V skladišču držimo približno 20.000 pnevmatik priznanih znamk, kot so Michelin, Pirelli, BF Goodrich, Kleber, Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava, Continental, Bridgestone, Rockstone in še nekatere druge za vse vrste štiri kolesnih in dvokolesnih vozil. Imamo tudi veliko izbiro aluminijastih in jeklenih platišč. Našo ponudbo za Vas povečujemo iz dneva v dan.

Naše vodilo sta konkurenčnost in kakovost.


Avtomehanik

Avtomehanik

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Avtomehanik | Martin Stipič s.p. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Avtomehanik | Martin Stipič s.p. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.