Avtomehanik | Marolt Motors d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

Redni vzdrževalni servisi
Že naslov pove vse. Za vaš avto bomo poskrbeli kot bi bil naš.

ponudbe
Avtomehanik - tipi-top.si


AvtomehanikAvtomehanik-2021-12-23-12-03-04.png

Avtomehanik

Marolt Motors d.o.o. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaRedni vzdrževalni servisi
Že naslov pove vse. Za vaš avto bomo poskrbeli kot bi bil naš. Imamo najsodobnejšo diagnostično opremo, opremo za ekološko vzdrževanje klimatskih naprav, stroje za uravnoteženje pnevmatik, tester za izpušne pline… Skratka vse kar mora imeti sodoben servis.

Popravila, servisiranje ter obnova avtomatskih in ročnih menjalnikov, diferencialov ter razdelilnih gonil
V naši delavnici smo se specializirali za redna vzdrževanja in popravila vseh vrst avtomatskih menjalnikov na osebnih vozilih. Smo prvi v Sloveniji kateri smo se začeli ukvarjati s popravili in obnovo avtomatskih menjalnikov. Ker se na tem področju redno izpopolnjujemo pri proizvajalcih menjalnikov, smo kos tudi najnovejšim modelom. Vgrajujemo samo originalne nadomestne dele. O smotrnosti popravila ali menjave pa se lahko posvetujete z našim strokovnjakom

Popravila motorjev
Vzdržujemo in popravljamo motorje vseh bolj poznanih avtomobilskih znamk. Zaradi svoje zahtevnosti pa so nam največji izziv znamke Mercedes, Audi, Bmw, Porsche z veseljem pa se lotimo tudi bolj eksotičnih znamk.

Polnenje in servis klimatskih naprav
Polnimo, servisiramo ter odpravljamo napake na avtoklimah starega R134a plina in prav tako novega R1234yf plina. Poleg omenjenega nudimo tudi dezinfekcijo prezračevalnega sistema z ozonom.

Popravila pogonskih sklopov, podvozja in zavor
Za varno vožnjo skrbijo deli, ki so očem skriti. Zavore, blažilniki, stabilizatorji, razna vodila in krmilni končniki. Ko ugotovimo napako, del zamenjamo z originalnim oziroma z obnovljenim po predhodnem dogovoru z lastnikom. Škoda bi bilo zaradi končnika, ki stane nekaj evrov končati v jarku..


Avtomehanik

Avtomehanik

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Avtomehanik | Marolt Motors d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Avtomehanik | Marolt Motors d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam