Avtomehanik | Kleparska in ličarka dela, Jan Petrič s.p. | PONUDBA tipi-top.si


Sem Jan Petrič, lastnik podjetja, v katerem s pomočjo svojega očeta, ki ima 30 letne izkušnje v avtomobilski stroki, izvajamo kleparska in ličarska popravila ter manjša mehanična dela na vozilih.

Nahajamo se na vzhodu Ljubljane in sicer 500 m od izvoza Bizovik/Sostro v smeri Sostro na Dobrunjski cesti 58.
Avtomehanik - tipi-top.si


AvtomehanikAvtomehanik-2022-01-03-10-31-16.png

Avtomehanik

Kleparska in ličarka dela, Jan Petrič s.p. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaSem Jan Petrič, lastnik podjetja, v katerem s pomočjo svojega očeta, ki ima 30 letne izkušnje v avtomobilski stroki, izvajamo kleparska in ličarska popravila ter manjša mehanična dela na vozilih.

Nahajamo se na vzhodu Ljubljane in sicer 500 m od izvoza Bizovik/Sostro v smeri Sostro na Dobrunjski cesti 58. Naša delavnica ima ca. 220 m2 delovnih površin in sicer zajema kleparsko delavnico z avtodvigalom in sodobno ravnalno mizo Caroliner, delavnico za manjša mehanična popravila ter ličarsko delavnico za pripravo vozil ter sodobno lakirno kabino USI s sodobnimi eko filtri. Pred lakirno komoro je tudi zaprt prostor za zaključna dela pred lakiranjem vozil.

Uporabljamo tudi lastno mešalnico barv Glasurit ter druge ličarske materiale iste blagovne znamke.

Da so naše storitve celostne, našim strankam omogočamo

tudi uporabo nadomestnih vozil.

AVTOKLEPARSTVO
Naša delavnica ima cca. 220 m2 delovnih površin in sicer zajema kleparsko delavnico z avtodvigalom in sodobno ravnalno mizo Caroliner.

AVTOLIČARSTVO
Ličarska delavnica za pripravo vozil nudi sodobno lakirno kabino USI s sodobnimi eko filtri. Pred lakirno komoro je tudi zaprt prostor za zaključna dela pred lakiranjem vozil. Uporabljamo tudi lastno mešalnico barv Glasurit ter druge ličarske materiale iste blagovne znamke.

MEHANIČNA POPRAVILA
Ukvarjamo se tudi z manjšimi mehaničnimi popravili.


Avtomehanik

Avtomehanik

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Avtomehanik | Kleparska in ličarka dela, Jan Petrič s.p. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Avtomehanik | Kleparska in ličarka dela, Jan Petrič s.p. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.