Avtomehanik | Hribar in hribar avtoservis d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

HRIBAR AVTO SERVIS
Servis avtomobilov Hribar,se nahaja na Šmartinski cesti 240 v Ljubljani – Polje. Naša vrhunska in zanesljiva ponudba obsega servise avtomobilov, vulkanizerstvo, predelavo avtomobila na plin, pripravo vozil na tehnični pregled, hitri servis, elektronsko testiranje vozil itd.

ponudbe
Avtomehanik - tipi-top.si


AvtomehanikAvtomehanik-2021-12-22-03-53-56.png

Avtomehanik

Hribar in hribar avtoservis d.o.o. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaHRIBAR AVTO SERVIS
Servis avtomobilov Hribar,se nahaja na Šmartinski cesti 240 v Ljubljani – Polje. Naša vrhunska in zanesljiva ponudba obsega servise avtomobilov, vulkanizerstvo, predelavo avtomobila na plin, pripravo vozil na tehnični pregled, hitri servis, elektronsko testiranje vozil itd.. Vsaka naša redna stranka pa pridobi tudi servisno knjižico v katero beležimo vse servisne posege.

SERVIS AVTOMOBILOV
PREDELAVA NA PLIN
PREVZEM OKVARJENEGA VOZILA NA LOKACIJI

AVTOSERVIS
Na našem avtoservisu bomo podrobno poskrbeli za vaše vozilo, z vrhunskimi in najnovejšimi orodji za analizo in strokovno usposobljenimi delavci. Vsaka naša redna stranka pridobi
servisno knjižico v katero beležimo vse servisne posege Zapomnite si: mi imamo uho za vaš motor!

PREDELAVA VAŠEGA VOZILA NA PLIN
Vozila na plinski pogon postajajo zaradi svoje ekonomičnosti vedno bolj uveljavljena pogonska tehnologija. Plin se je uveljavil kot najpomembnejša in najbolj razširjena alternativa klasičnim gorivom, ki ga uporablja že več kot 9 milijonov avtomobilov po svetu. Vozila na plinski pogon so okolju prijaznejša, varnejša in imajo izboljšano vozno dinamiko.

Na našem certificiranem avtoservisu vam ponujamo vgradnjo plinskih sistemov v avtomobil, servisni program in vzdrževanje vozil in plinskih sistemov, z garancijo.


Avtomehanik

Avtomehanik

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Avtomehanik | Hribar in hribar avtoservis d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Avtomehanik | Hribar in hribar avtoservis d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam