Avtomehanik | AVTOHIŠA SNOJ d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Vozila so z leti pridobila na zanesljivosti s tem pa se jim je podaljšala tudi življenjska doba. Še več, vaše vozilo bodo vzdrževali strokovnjaki.
Avtomehanik - tipi-top.si


gges-gradbenistvo.si/gges-gradbenistvo.si.jpg 36 73 gges.jpg
AvtomehanikAvtomehanik-2021-12-23-11-44-49.jpg

Avtomehanik

AVTOHIŠA SNOJ d.o.o. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaVozila so z leti pridobila na zanesljivosti s tem pa se jim je podaljšala tudi življenjska doba. Še več, vaše vozilo bodo vzdrževali strokovnjaki. ki se nenehno šolajo, za zagotavljanje najboljših storitev. Tako bo le to vedno pripravljeno za pot.

Usposobljenost serviserjev se odraža v:

stalnem izobraževanju mehanikov
diagnostični opremi in vrhunskem orodju
Kvalitetnih nadomestnih delih
Naši zaposleni so zadolženi za naslednja področja:

Andrej Marič - sprejem servis
Valerija Snoj - sprejem karoserija
Marjan Hočevar - mehanik
Igor Garbajs - mehanik
Gašper Cerar - mehanik
Servis drugih znamk
Servisno storitev opravljamo tudi na številnih vozilih drugih proizvajalcev vozil. Visoko usposobljeni Renault tehniki so dobro izhodišče za dobro delo na vozilih Renault, vendar je njihova raven strokovnega znanja tako visoka in vsestranska, da lahko nudijo enako visoko raven kakovosti dela in servisne storitve tudi na vozilih drugih znamk.

Nudimo možnost nabave originalih in neoriginalih nadomestnih delov za katerokoli znamko vozila, ter s tem dodatno pomagamo pri zmanjšanju stroškov samega servisnega materiala.

Najbolj usposobljeni mehaniki po standardu Renault.
Redno izobraževanje mehanikov.
Možnost dobave originalnih in neoriginalnih delov.
Ugodna cena servisiranja.
Hitra in ugodna storitev.
Servis klima naprav
Nudimo servis avto klim: polnjenje avto klim, servisiranje, popravilo in dezinfekcija.

Ali veste da:

Zaradi nabiranja vlage na površinah uparjalnika, vaša klimatska naprav postaja idealno rastišče za rast mikrobov, bakterij in glivic. Le te nastajajo iz cvetnega prahu, trosov, pelodov, odpadlega listja ter ostalih stvari, ki se kopičijo na vozilu in posledično nabirajo v klimatski napravi.
Razpadanje teh organskih snovi poleg neprijetnega vonja po trohnobi ali rosenju stekel, z vklopom klimatske naprave neposredno deluje na vse ljudi v vozilu ter povzroča alergije in škoduje zdravju.

Vrhunska oprema proizvajalca FOG.
Polnjenje in servisiranje avto klim.
Dezinfekcija klim.
Ekološko prijazna oprema.
Vaša klima bo nared hitro in ugodno.


Avtomehanik

Avtomehanik

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Avtomehanik | AVTOHIŠA SNOJ d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Avtomehanik | AVTOHIŠA SNOJ d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.