Avtomehanik | AUTO-MEX d.o.o | PONUDBA tipi-top.si

Podjetje AUTO-MEX doo je odprlo svoja vrata leta 1991. Skozi leta sledenja razvoju avtomobilske industrije, rednih izobraževanj in nabiranja izkušenj se je primarna dejavnost avtomehanike razširila še na storitve avtoelektrike in avtoelekrtonike, danes pa vam ponujamo tudi posege za optimizacijo delovanja vozila, kot je chiptuning.

ponudbe
Avtomehanik - tipi-top.si


AvtomehanikAvtomehanik-2021-12-23-11-19-53.png

Avtomehanik

AUTO-MEX d.o.o - Delujemo na področju: goriška SlovenijaPodjetje AUTO-MEX d.o.o. je odprlo svoja vrata leta 1991. Skozi leta sledenja razvoju avtomobilske industrije, rednih izobraževanj in nabiranja izkušenj se je primarna dejavnost avtomehanike razširila še na storitve avtoelektrike in avtoelekrtonike, danes pa vam ponujamo tudi posege za optimizacijo delovanja vozila, kot je chiptuning. Visoka uposobljenost osebja, uporaba kakovostnih specialnih orodij in dolgoletne izkušnje zagotavljajo strokovna in kvalitetna popravila. Svoj uspeh merimo na zaupanju številnih zadovoljnih strank, ki se rade vračajo k nam. Ponosni smo tudi na sodelovanja s številnimi pooblaščenimi serviserji na področju avtoelektronike in optimizacije delovanja vozil.
Ker razpolagamo s sodobno opremljenimi prostori in vsemi potrebnimi diagnostičnimi aparati, servisiramo vse znamke vozil, čeprav smo se v zadnjih letih bolj poglobili v osebna vozila VAG skupine.

Naš cilj je stranki zagotoviti ugodno, a zanesljivo popravilo, kar pomeni, da si vzamemo čas, da odkrijemo dejansko napako na avtomobilu in odpravimo vzrok težave. Tako se izognemu nepotrebnim menjavam posameznih delov in ostalim invazivnim posegom v vaše vozilo.

Vzdržujemo vozila vseh znamk v času trajanja tovarniške garancije, specializirane delavnice pa skrivajo izvedence za popravilo menjalnikov, prvorazredne avtodiagnostike in inženirje za popravilo avtomobilske elektonike. Našim specialistom zaupajo vsi primorski pooblaščeni serviserji.

REDNI SERVIS
Redni servis je najpomembnejše opravilo na vašem vozilu. Ta ohranjajo vaše vozilo v optimalnem stanju in pomaga zmanjševati verjetnost za večje okvare na vozilu ter znižuje strošek rabe vozila na prevoženi kilometer. Redni servis se, glede na navodila proizvajalca, izvaja na 15000km – 30000km, oziroma v presledkih enega leta.

Osnovni servis zajema:

menjava motornega olja in oljnega filtra
pregled ostalih filtrov in menjava po potrebi
kontrola olja in filtra avtomatskega menjalnika
kontrola pnevmatik
pregled zračnosti podvozja
merjenje nivoja in stanja tekočin
pregled zavor
test delovanja in nastavitev svetlobnih teles
test AC naprave
test akumulatorja
kontrola brislacev
diagnostični pregled vozila


Ob vsakem servisu prejmete:

1 leto jamstva na rezervne dele in storitev
vpis servisa v digitalno servisno knjižico
vozilo ohrani tovarniško garancijo


S profesionalnim servisom poskrbimo, da vas vsak evro pelje dlje.


Avtomehanik

Avtomehanik

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Avtomehanik | AUTO-MEX d.o.o | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Avtomehanik | AUTO-MEX d.o.o | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam