Avtomehanik | PONUDBA tipi-top.si

Smo družinsko podjetje, z 20 letno tradicijo. V tem času smo si pridobili znanje in izkušnje s servisnimi storitvami za vse vrste osebnih in dostavnih vozil.

ponudbe
Avtomehanik - tipi-top.si


AvtomehanikAvtomehanik-2021-12-22-03-34-13.png

Avtomehanik

- Delujemo na področju: goriška SlovenijaSmo družinsko podjetje, z 20 letno tradicijo. V tem času smo si pridobili znanje in izkušnje s servisnimi storitvami za vse vrste osebnih in dostavnih vozil. Zagotavljamo vam hitro in strokovno obravnavo in popravilo vašega vozila.

Naša ponudba obsega vse od preprostih mehaničnih opravil, do zahtevnejših posegov na vašem vozilu. Poskrbimo tudi za servisiranje klim v vašem vozilu, menjavo plina in filtra klime, saj imamo certifikat za popravilo in vzdrževanje klimatskih naprav.

Sodobna diagnostična oprema nam omogoča odpravo oziroma popravilo skoraj vseh napak vašega vozila.

Sodelujemo s tehničnim srednješolskim centrom iz Nove Gorice in vsako leto nudimo usposabljanje njihovim dijakom.
Pred leti smo dejavnost razširili na vleko vozil v okvari, vozil poškodovanih v prometnih nesrečah in tudi novih vozil. Smo pogodbeni partnerji s številnimi zavarovalnicami v Sloveniji kot tudi Avto moto zvezo Slovenije.

Nudimo tudi storitve prevoza blaga, zlasti po Sloveniji, Italiji, Avstriji in Hrvaški.

S stalnim sledenjem trendom, izobraževanjem v okviru obrtne zbornice in ostalih organizacij, obiskovanjem sejmov in strokovnih ekskurzij, se trudimo za stalno izobraževanje vseh zaposlenih.

Do predstavitve naše ponudbe lahko zlahka dostopate preko levega menija.


Avtomehanik

Avtomehanik

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Avtomehanik | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Avtomehanik | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam