Asfaltiranje | PONUDBA tipi-top.si


RORC-ASFALT DOO smo gradbeno podjetje z dolgoletno tradicijo na področju nizkih gradenj, predvsem asfaltiranja.
Ponosni smo na naš strojni park s povprečnim letnikom izdelave 2015, s katerim v celoti pokrivamo vse potrebe po kvalitetni izvedbi asfaltnih del.
Asfaltiranje - tipi-top.si


AsfaltiranjeAsfaltiranje-2021-08-17-07-09-54.jpg

Asfaltiranje

- Delujemo na področju: posavska, savinjska, zasavska SlovenijaRORC-ASFALT D.O.O. smo gradbeno podjetje z dolgoletno tradicijo na področju nizkih gradenj, predvsem asfaltiranja.
Ponosni smo na naš strojni park s povprečnim letnikom izdelave 2015, s katerim v celoti pokrivamo vse potrebe po kvalitetni izvedbi asfaltnih del. Prav posebej pa izstopa naš nov gosenicni polagalec asfalta (finišer) ABG, ki zagotavlja enakomeren in kvaliteten nanos asfaltnih plasti, naša nova pridobitev pa je tudi nov mercedesov kamion z izoliranim kesonom za prevoz asfalta, ki zagotavlja prevoze tudi pri nižjih temperaturah. Naša prednost je tudi v tem, da zakljucni sloj asfalta zgladimo z novimi gumi valjarji znamke BOMAG. Pred izdelavo ponudbe si ogledamo teren z narocnikom - investitorjem in podamo strokovno mnenje s tehnicnimi rešitvami izvedbe del . Po potrditvi ponudbe s strani narocnika sklenemo pogodbo o izvedbi in po zakljucku del izdelamo obracun po dejansko vgrajenem materialu in izvedenem delu.


Asfaltiranje

Asfaltiranje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Asfaltiranje | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Asfaltiranje | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386