Asfaltiranje | PONUDBA tipi-top.si

Asfaltiramo dvorišča, dovozne poti, parkirišča, igrišča, ceste, pešpoti, pločnike, parkirišča..

ponudbe
Asfaltiranje - tipi-top.si


AsfaltiranjeAsfaltiranje-2021-08-17-12-13-50.jpg

Asfaltiranje

- Delujemo na področju: jugovzhodna SlovenijaAsfaltiramo dvorišča, dovozne poti, parkirišča, igrišča, ceste, pešpoti, pločnike, parkirišča... Asfaltiranje opravljamo ročno in strojno. Ponujamo vam celovito storitev, ki obsega pripravo terena, polaganje robnikov, izdelavo fekalne in meteorne kanalizacije ter vse potrebne inštalacije. Opravljamo tudi razna popravila na asfaltnih površinah kot npr. krpanje lukenj oz. poškodb, popravila asfaltne osnove ali popravila nove asfaltne prevleke.
Nudimo kompletno pripravo terena za asfaltiranje:

- izkopi
- nasipi
- odvoz materiala

Poskrbimo za ureditev komunalne infrastrukture. Izvajamo dela na področju izgradnje in urejanja dvorišč in parkirišč ter dovoznih poti:

- asfaltiranje
- tlakovanje
- ureditev okolice objektov

Asfaltiranje je pomembno in zahtevno delo. Ko je enkrat vgrajen, je napake težko popraviti, zato je najbolje to delo prepustiti strokovnjakom. Imamo pomembne izkušnje in znanje pridobljeno na različnih gradbiščih. Za dobro in kvalitetno opravljeno ročno in strojno asfaltiranje imamo zagotovljene kvalitetne surovine in dober strojni park.


Asfaltiranje dvorišč je pomembno opravilo za lastnike stanovanjskih hiš ali več-stanovanjskih objektov. Ureditev dovozne poti in parkirišč pomembno vpliva na izgled vsake nepremičnine, zato je asfaltiranje dvorišč ena bolj priljubljenih možnosti. Vzdrževanje take površine je namreč enostavno, asfaltirana povrišna pa je lepa na pogled in deluje prestižno ter urejeno.


Asfaltiranje

Asfaltiranje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Asfaltiranje | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Asfaltiranje | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam