Asfaltiranje | PONUDBA tipi-top.si


Če se stranka odloči za asfaltiranje ali polaganje asfalta je tako za nas kot stranko pomembno opravilo. Da lahko asfalt doseže visoko življenjsko dobo je najbolje asfaltiranje prepustiti izkušnjam.
Asfaltiranje - tipi-top.si


AsfaltiranjeAsfaltiranje-2022-01-03-10-23-24.jpg

Asfaltiranje

- Delujemo na področju: zasavska, posavska, pomurska, koroška, obalno-kraška, podravska, savinjska, osrednjeslovenska, primorsko-notranjska, gorenjska, jugovzhodna, goriška SlovenijaČe se stranka odloči za asfaltiranje ali polaganje asfalta je tako za nas kot stranko pomembno opravilo. Da lahko asfalt doseže visoko življenjsko dobo je najbolje asfaltiranje prepustiti izkušnjam. Gradbeno podjetje Piramida ima v svoji dolgoletni ponudbi tudi asfaltiranje kot storitev, ki je enakovredna splošnim zidarskim opravilom in gradnji.

Projekti z asfaltom so različno obsežni in zahtevni, pa vendar nam je v veselje, opravljati storitev:

asfaltiranja cestišč
asfaltiranja dvorišč
asfaltiranje dovoznih in peš poti


Asfalt je mešanica lepljive, črne in visoko viskozne (pol-tekoče) snovi, imenovane tudi bitumen in pripadajočih mineralnih snovi. Sama proizvodnja asfalta poteka na več načinov, osnovni namen pa je doseči čim večjo elastičnost in odpornost na vremenske pogoje in staranje.

Asfaltiranje dvorišč je pomembno opravilo za lastnike večjih hiš ali večstanovanjskih objektov in javnih prostorov. Ureditev dovozne poti in parkirišč pomembno vpliva na izgled vsake zaključene nepremičnine, zato je asfaltiranje dvorišč ena izmed bolj priljubljenih možnosti ureditve.
Vzdrževanje take površine skoraj odpade, površina je lepa na pogled in deluje urejeno.

Asfaltiranje dvorišč (manjših-večjih) zahteva celovit pristop in zato priporočamo, da se pred odločitvijo dogovorimo za ogled in svetovanje. Mogoče bo v vašem primeru boljša rešitev tlakovanje.

Po ogledu in skupnem pogovoru vam predstavimo postopke izvedbe in dela se lahko pričnejo.

Poleg storitve asfaltiranja novega dvorišča ali parkirišča smo vam na voljo tudi za popravila povezana z asfaltiranjem dvorišč:

krpanje lukenj in popravilo posameznih poškodb
popravila asfaltne osnove, kjer le-ta ne zagotavlja več potrebne nosilnosti in jo je potrebno popraviti pred novim nanosom asfalta
polaganje nove prevleke preko stare, kjer je to mogoče
preusmerjanje toka meteornih vod stran od temeljev hiše, zemeljska dela, prekopi in izkopi


Asfaltiranje

Asfaltiranje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Asfaltiranje | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Asfaltiranje | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.