Asfalt | ASFALT KOVAČ, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Smo storitveno podjetje, specializirano za proizvodnjo in vgradnjo različnih vrst asfaltnih mešanic. Asfalte vgrajujemo v radiju 120 km od lokacije podjetja/asfaltne baze, ki se nahaja na naslovu Planinska vas 1a, 3225 Planina pri Sevnici.
Asfalt - tipi-top.si


dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
AsfaltAsfalt-2021-04-09-09-55-45.jpg

Asfalt

ASFALT KOVAČ, d.o.o. - Delujemo na področju: podravska, posavska, zasavska, savinjska SlovenijaSmo storitveno podjetje, specializirano za proizvodnjo in vgradnjo različnih vrst asfaltnih mešanic. Asfalte vgrajujemo v radiju 120 km od lokacije podjetja/asfaltne baze, ki se nahaja na naslovu Planinska vas 1a, 3225 Planina pri Sevnici.

Za vgradnjo asfaltih mešanic imamo lastne kadre in vso potrebno novo strojno mehanizacijo.

Naše storitve:
Asfaltiranje lokalnih cest
Regionalnih cest
Parkirišč
Dvorišč
Dovozov
Pločnikov
Kolesarskih stez
Športnih igrišč
Preplastitve
Rezkanje s frezo ...


Asfalt

Asfalt

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Asfalt | ASFALT KOVAČ, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Asfalt | ASFALT KOVAČ, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386