Arhitektura | PONUDBA tipi-top.si

Dom je tam, kjer se počutimo doma. Kvaliteta stanovanjske arhitekture je izjemnega pomena za vsakdan posameznika, zato v podjetju Coinhab namenjamo posebno pozornost prav stanovanjski arhitekturi.

ponudbe
Arhitektura - tipi-top.si


ArhitekturaArhitektura-2022-01-03-10-14-04.png

Arhitektura

- Delujemo na področju: jugovzhodna, podravska, obalno-kraška, koroška, pomurska, savinjska, primorsko-notranjska, osrednjeslovenska, zasavska, gorenjska, goriška, posavska SlovenijaDom je tam, kjer se počutimo doma. Kvaliteta stanovanjske arhitekture je izjemnega pomena za vsakdan posameznika, zato v podjetju Coinhab namenjamo posebno pozornost prav stanovanjski arhitekturi.

V biroju se radi srečujemo z izzivi, radi se lotimo reševanja posameznega prostora, oblikovanja interierja, reševanja detajla ali urbanistične zasnove.

Vsa arhitektura dobi smisel s svojo vsebino, ne glede na namen mora ta služiti svoji vsebini. Lupina arhitekture pa se mora prilagajati uporabi in okolici.

V ekipi se trudimo, da objekt, ne glede na namen vedno služi svoji vsebini, da je uporabniku karseda funkcionalen. Pri tem upoštevamo časovni kontekst in dejstvo, da je objekt za več desetletij.Delo arhitekta ne bi smelo obsegati produciranja ikon, ampak objektov, ki so posebni ob upoštevanju tako časovnega kot prostorskega konteksta, ki se skladajo z okoljem in so izjemni.

Arhitektura se zgodi na gradbišču.
Lepota arhitekture je v detajlih, te pa se zgodijo na gradbišču.

Ekipa arhitektov coinhab je specializirana za stanovanjsko arhitekturo. Ponaša se s poznavanjem prostorskih aktov, interpretacije teh, specifike urbanističnih določil tipologij stanovanjske arhitekture in prilagajanja prostovor uporabnikom.

Kljub temu pa se lotimo vsakega izziva, tudi vseh drugih obstoječih tiplogij. V ospredje postavljamo uporabnika in arhitekturo prilagajamo kontekstu.


Arhitektura

Arhitektura

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Arhitektura | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Arhitektura | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam