Arhitektura | PONUDBA tipi-top.si

Sodobna arhitektura Kragelj arhitektov je močna in trajnostna osnova, ki zagotavlja vizualno privlačno in produktivno okolje za delo, počitek, študij in zabavo. Od gradnje zahtevamo veliko in verjamemo, da mora stavba spremeniti vsakodnevno razmišljanje svojih uporabnikov, jim prinašati udobje in zdravje, lastnikom pa ustvariti dodano vrednost.

ponudbe
Arhitektura - tipi-top.si


ArhitekturaArhitektura-2022-01-03-10-04-51.jpg

Arhitektura

- Delujemo na področju: posavska, podravska, osrednjeslovenska, pomurska, primorsko-notranjska, jugovzhodna, obalno-kraška, koroška, savinjska, goriška, zasavska, gorenjska SlovenijaSodobna arhitektura Kragelj arhitektov je močna in trajnostna osnova, ki zagotavlja vizualno privlačno in produktivno okolje za delo, počitek, študij in zabavo. Od gradnje zahtevamo veliko in verjamemo, da mora stavba spremeniti vsakodnevno razmišljanje svojih uporabnikov, jim prinašati udobje in zdravje, lastnikom pa ustvariti dodano vrednost.

Kragelj arhitekti gradijo z mislijo na bodoče gospodarske in finančne koristi, pri čemer se osredotočajo na širšo strategijo celotnih stroškov investicije in vzdrževanja, namesto na ožji in bolj tvegan pristop iz naslova prvih vložkov. Dobro zasnovana, visoko zmogljiva stavba se bo povrnila z različnimi oprijemljivimi in neoprijemljivimi koristmi za njene uporabnike in lastnike.

Dobra arhitektura je predvsem navdihujoča. Prijetna na pogled in v veselje za bivanje.

Oblikovanje delovnih prostorov
Dobro zasnovan delovni prostor je ključnega pomena za to, da zaposleni delajo pametneje in bolje ter vzljubijo svoje delo. Na visoko zmogljivem delovnem mestu ljudje prispevajo svoj delež k uspehu organizacije.

Našim strankam pomagamo odkriti, kako lahko bolje izkoristijo svoj prostor in tako dosežejo najboljši možni odziv zaposlenih. V vseh fazah vašega projekta spreminjanja delovnih prostorov bomo ustvarili dodano vrednost in se potrudili, da bi dosegli končni cilj: spodbudno delovno okolje, ki podpira vaše strateške poslovne cilje.

V prvi fazi projekta (raziskava in analiza) ocenimo potrebe vaše organizacije. Ob koncu druge faze (izvedba projekta) izvedemo evalvacijo med zaposlenimi, nato pa rezultate ankete primerjamo z meritvami evalvacije pred začetkom sprememb in tako izmerimo stopnjo uspešnosti projekta, vključno z morebitnim povečanjem produktivnosti in zadovoljstva zaposlenih pri delu.


Arhitektura

Arhitektura

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Arhitektura | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Arhitektura | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam