Arhitekti | PONUDBA tipi-top.si


Največjo pozornost posvečamo naročniku in njegovim željam, saj lahko le skupaj prek skic in idejnih zasnov pridemo do najboljšega rezultata.

bav arhitekti smo dinamična ekipa in veselimo se vsakega novega izziva.
Arhitekti - tipi-top.si


ArhitektiArhitekti-2022-01-03-10-11-21.png

Arhitekti

- Delujemo na področju: goriška, koroška, jugovzhodna, gorenjska, pomurska, savinjska, posavska, primorsko-notranjska, podravska, zasavska, osrednjeslovenska, obalno-kraška SlovenijaNajvečjo pozornost posvečamo naročniku in njegovim željam, saj lahko le skupaj prek skic in idejnih zasnov pridemo do najboljšega rezultata.

bav arhitekti smo dinamična ekipa in veselimo se vsakega novega izziva. Naši začetki segajo v leto 2008, ko smo kot Biro Ars Vita začeli nabirati strokovne izkušnje. Delovanje podjetja sloni na dobrem sodelovanju med stranko in nami. Glavno vodilo pri delu je iskanje najboljših mogočih rešitev ter spoštovanje arhitekturne tradicije in naravnega okolja. Velik poudarek dajemo tudi energetski učinkovitosti in iskanju optimalnih konceptov ter funkcionalnih in seveda estetskih rešitev za vsakega posameznika.

Snovanje se začne z umestitvijo arhitekture v prostor, idejnimi skicami in prostorskimi simulacijami, sledi urejanje celotne dokumentacije in sodelovanje pri izvedbi – vključno z nadzorom. Zaključek predstavlja celovita rešitev interjerja s premišljeno ureditvijo okolice.

Ekipo sestavljamo arhitekti, krajinski arhitekti in gradbeniki. Prav to nam omogoča, da se vsakega projekta lotimo celovito.


Arhitekti

Arhitekti

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Arhitekti | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Arhitekti | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.