Arhitekt | PONUDBA tipi-top.si


Podjetje API ARHITEKTI d. o.
Arhitekt - tipi-top.si


ArhitektArhitekt-2021-04-08-07-45-18.jpg

Arhitekt

- Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaPodjetje API ARHITEKTI d. o. o., deluje od leta 1990. Skozi čas se je razvilo v enega večjih arhitekturnih birojev v Sloveniji. Nudi storitve projektiranja s področja urbanizma, arhitekture in notranje opreme. Kompetentnost in zanesljivost omogočajo bogate izkušnje, pridobljene s številnimi projekti različnih zahtevnosti in pestrih programskih segmentacij, izdelanih s pomočjo zmogljivega zaledja redno zaposlenih in občasnih sodelavcev ter interdisciplinarnega dela. Profesionalni in odgovorni odnos do urbanega in naravnega okolja ter investitorjev omogočajo arhitekturno delovanje visokih standardov. V preteklosti je podjetje uspešno sodelovalo pri številnih projektih, ki vključujejo rekonstrukcijo in izgradnjo novih objektov z jasno izraženo arhitekturno idejo, dosledno izpeljano od zasnove do tehnične izvedbe detajla. Da je pot, za katero se je biro odločil, pravilna, se je leta 2008 potrdilo s priznanjem Zlati svinčnik, za prenovo in dograditev hotela Palace, ter leta 2017 s priznanjem Platinasti svinčnik, ki ga je za svoj opus prejel Uroš Birsa.


Arhitekt

Arhitekt

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Arhitekt | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Arhitekt | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386