Arhitekt | PONUDBA tipi-top.si


Arhitekturna praksa BCR je bila ustanovljena leta 2000 pod vodstvom arhitekta Boža Ćeranić Rozmana.
Z večletnimi izkušnjami v projektiranju smo razvili predanost k individualnosti, posluhu za specifične želje posameznega naročnika in čut za razkošje v materialih in detajlih.
Arhitekt - tipi-top.si


ArhitektArhitekt-2021-04-04-11-16-06.jpg

Arhitekt

- Delujemo na področju: jugovzhodna, zasavska, pomurska, podravska, posavska, koroška, primorsko-notranjska, savinjska, gorenjska, osrednjeslovenska SlovenijaArhitekturna praksa BCR je bila ustanovljena leta 2000 pod vodstvom arhitekta Boža Ćeranić Rozmana.
Z večletnimi izkušnjami v projektiranju smo razvili predanost k individualnosti, posluhu za specifične želje posameznega naročnika in čut za razkošje v materialih in detajlih.
Z uspešnimi realizacijami in doslednostjo pri izvedbenih detajlih smo si pridobili zaupanje, ki se je obrestovalo s sodelovanjem z naročniki s celega sveta.


Arhitekt

Arhitekt

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Arhitekt | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Arhitekt | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.