Administrativne storitve | PRIMA računovodstvo d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Vam zmanjkuje časa za urejanje administracije, obseg dela pa še ni dovolj velik za zaposlitev dodatne osebe?

Nudimo urejanje vseh administrativnih zadev, ki jih uspešno podjetje potrebuje. Storitev lahko izvedemo osebno pri vas ali pa prevzamemo dokumentacijo in jo uredimo v naših poslovnih prostorih.
Administrativne storitve - tipi-top.si


Administrativne storitveAdministrativne-storitve-2022-01-03-09-57-33.png

Administrativne storitve

PRIMA računovodstvo d.o.o. - Delujemo na področju: posavska, gorenjska, podravska, zasavska, savinjska, goriška, jugovzhodna, koroška, osrednjeslovenska, pomurska, obalno-kraška, primorsko-notranjska SlovenijaVam zmanjkuje časa za urejanje administracije, obseg dela pa še ni dovolj velik za zaposlitev dodatne osebe?

Nudimo urejanje vseh administrativnih zadev, ki jih uspešno podjetje potrebuje. Storitev lahko izvedemo osebno pri vas ali pa prevzamemo dokumentacijo in jo uredimo v naših poslovnih prostorih.

Marsikateremu podjetniku je urejanje administracije nočna mora, saj veliko bolj uživa pri delu s svojo primarno dejavnostjo, kjer je tudi strokovnjak. Mi vas razbremenimo ravno teh bremen, saj smo strokovnjaki za administrativne zadeve. Izognite se pripravi dokumentacije, ki jo potrebujemo za računovodstvo in jo prepustite nam, ki jo bomo uredili hitro in učinkovito. Uredimo tudi druge vrste dokumentacije, kot so dopisi, dokumentacija za kredite, leasinge in zavarovanja. Imate težave z neplačniki? Preko telefona/mailov ali opominov izterjamo vaše dolžnike. Sestavimo vam oglas za prijavo na razpis za prosto delovno mesto, kasneje pa pripravimo tudi pogodbo o zaposlitvi, kjer bodo zbrani vsi členi, ki jih tako pomemben dokument mora imeti.

Nudimo pomoč pri organizaciji sestankov, poslovnih kosil in sejmov, pri čemer uredimo tudi gradivo, ki ga na nekaterih dogodkih morate imeti. Pri poslovnih poteh vam uredimo vse kar potrebujete – od organizacije prevoza in letalskih kart, do nastanitve in drugih pomembnih rezervacij, ki jih tekom bivanja potrebujete.

Seveda pa vam pomagamo tudi pri bolj osnovnih administrativnih opravilih, kot je fotokopiranje, skeniranje ter odpiranje, urejanje in pošiljanje navadne in elektronske pošte.


Administrativne storitve

Administrativne storitve

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Administrativne storitve | PRIMA računovodstvo d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Administrativne storitve | PRIMA računovodstvo d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.