Adaptacije stanovanj | PONUDBA tipi-top.si


Velik del naših storitve zajema adaptacije stanovanj, adaptacije celih objektov ali le izbranih prostorov. Adaptacije izvajamo tako pri stanovanjskih kot pri poslovnih objektih.
Adaptacije stanovanj - tipi-top.si


Adaptacije stanovanjAdaptacije-stanovanj-2021-04-14-12-55-54.jpg

Adaptacije stanovanj

- Delujemo na področju: pomurska, podravska SlovenijaVelik del naših storitve zajema adaptacije stanovanj, adaptacije celih objektov ali le izbranih prostorov. Adaptacije izvajamo tako pri stanovanjskih kot pri poslovnih objektih. Zavedamo pa se tudi, da je poleg kvalitete pomembna tudi hitrost izvedbe adaptacije stanovanj ali adaptacije objektov.
Zato je pomembno tud dejstvo, da smo poleg kvalitete adaptacij stanovanj in adaptacije objektov prepoznavni tudi po tem, da se vedno držimo dogovorjenih rokov.
Adaptacije stanovanj ali adaptacije objektov in adaptacije posameznih prostorov objekta (kopalnice, pisarne…). opravimo tudi na ključ.

Najbolj pogosto opravljene storitve adaptacij:
- adaptacije stanovanj,
- adaptacije celotnih hiš,
- adaptacije podstrešja,
- adaptacije celotnih poslovnih objektov (trgovine, gostinski lokali, šole…),
- adaptacije kopalnic,
- adaptacije pisarn, …

Adaptacije stanovanj pomurska regija, Lendava, Ljutomer, Murska Sobota, Radenci, Črenševci, Beltinci, Moravske Toplice, Banovci ...
Adaptacije stanovanj po dogovoru pa tudi v drugih regijah in krajih.


Adaptacije stanovanj

Adaptacije stanovanj

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Adaptacije stanovanj | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Adaptacije stanovanj | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.