AVTOSERVIS | PONUDBA tipi-top.si


AVTOSERVIS TURNŠEK

Smo podjetje z dolgoletno tradicijo, ki je bilo ustanovljeno leta 1976. Na začetku poslovne poti se je podjetje Avtoservis Turnšek ukvarjalo z avtokleparsko dejavnostjo.
AVTOSERVIS - tipi-top.si


gges-gradbenistvo.si/gges-gradbenistvo.si.jpg 36 73 gges.jpg
AVTOSERVISAVTOSERVIS-2021-12-23-01-42-35.jpg

AVTOSERVIS

- Delujemo na področju: podravska SlovenijaAVTOSERVIS TURNŠEK

Smo podjetje z dolgoletno tradicijo, ki je bilo ustanovljeno leta 1976. Na začetku poslovne poti se je podjetje Avtoservis Turnšek ukvarjalo z avtokleparsko dejavnostjo. Ker smo hitro spoznali, da je našim strankam potrebno ponuditi vse na enem mestu, smo k ponudbi našega podjetja Avtoservis Turnšek dodali storitvi avtoličarstvo in trgovino z rezervnimi deli.

Prav tako v podjetju Avtoservis Turnšek opravljamo sodne cenitve vozil in cenitve poškodovanih vozil za vse večje slovenske zavarovalnice. Za popravilo škod na vozilih imamo pogodbe z vsemi slovenskimi zavarovalnicami.

Danes imamo v podjetju Avtoservis Turnšek zaposlenih pet delavcev. Vsako leto pa se pri nas usposabljajo tudi dijaki. Interes podjetja Avtoservis Turnšek je, da zadovoljimo vse naše stranke. To se trudimo doseči s poštenim, kvalitetnim in korektnim delom, ki ga opravljamo za naše stranke že 40 let.

Naše podjetje je specializirano za avtokleparska dela. Avtokleparji popravijo poškodovane dele karoserije ali uničene dele karoserij nadomestijo z novimi. To opravijo ročno s pomočjo specialnega ročnega in električnega orodja, po potrebi pa tudi na ravnalni mizi.

Avtokleparji, zaposleni v našem podjetju, imajo vsa potrebna strokovna znanja, da lahko svoje delo opravljajo učinkovito in kakovostno. Spoznajo se na tehnologijo in obdelavo materialov, ki jih uporabljajo pri svojem delu.

Avtomobilski kleparji v podjetju AVTOSERVIS TURNŠEK svoje delo opravljajo odgovorno, dosledno in natančno.
So iznajdljivi, precizni in spretni.

Naši avtokleparji opravijo avtokleparske storitve na vseh znamkah in tipih vozil, prav tako pa vam popravijo ali zamenjajo vetrobranska stekla.

Dela izvajamo po Vašem naročilu ali po zapisku katere koli zavarovalnice.


AVTOSERVIS

AVTOSERVIS

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
AVTOSERVIS | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - AVTOSERVIS | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.